Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker UGE 47 (opdateret)

husum kirke 1

Husum Kirke:

Onsdag den 23. november kl. 14– slår Onsdagsklubben dørene op for en eftermiddag, der skal handle om kultur- og religionsmøder og integration i Danmark. Birthe Munck-Fairwood fra Tværkulturelt Center deler ud af egne erfaringer i feltet. Det koster 25 kr.

Torsdag den 24. november kl. 9– kan man igen starte dagen med sang, når Husum Kirke og sognepræst Bettina Birk Jensen byder på morgensang. Der er kaffe indtil kl. 10.

Torsdag den 24. november kl. 10 – Gudstjeneste for de allermindste: En festlig afslutningsgudstjeneste for babysalmesangsholdet. De velkendte sange, danse, lege og salmer, som deltagerne har lært gennem forløbet, bliver en del af en kort og festlig gudstjeneste, hvor Kirsten Thorup og Bettina Birk Jensen/Iben Hornshøj Sørensen medvirker. Forældre, bedsteforældre, tanter og søskende er velkomne til at være med og se og høre, hvad små og store har lært til babysalmesang. Alle, der har helt små børn, er velkomne – også selv om man ikke har gået til babysalmesang. Bagefter er der kaffe/the brød og frugt.
 
Torsdag den 24. november kl. 17– Inviterer Husum Kirke og sognepræst Bettina Birk Jensen også til Gud & Gaffel. Det er gudstjeneste for børn og familier – for unge, enlige og gamle. Gudstjenesten er tilrettelagt på børnenes præmisser med fortælling, leg, bevægelse og sang. Bagefter spiser man børnevenlig aftensmad sammen, og der er tid til både leg og snak. Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding.

Høstmarked i Husumvold Kirke

Husumvold Kirke:
Torsdag den 24. november kl. 18 – Hvad venter vi på, når julen nærmer sig? Hvilke forventninger tør vi i det hele taget have? Forventningsgudstjenesten handler om skuffede og indfriede forventninger – om at turde håbe, tro og forvente. Sognepræst Line Bjørn Hansen står for gudstjenestens ord og forløb. Adventsmusikken kommer fra en vokalkvartet under ledelse af Stephan Nørklit Roed. Efter gudstjenesten er man velkommen til fællesspisning. Det koster 35,- at deltage.
Søndag den 27. november kl. 10– 1. søndag i advent. Igen i år vil Husumvold Kirkes modige konfirmander være med til at holde gudstjenesten den første søndag i advent. Der synges gode julesalmer, tændes forventninger til julen – og det første lys i adventskransen. Vandrelaug-koret, som øver i kirken, synger med og giver med deres stemmer og humør ekstra kraft til juleglæden. Bagefter er der æbleskiver til alle.
Tirsdag d. 29. november: Aflysning – Den i kirkebladet annoncerede korkoncert sammen med Tingbjerg Kirke er desværre aflyst.