Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker UGE 50 (opdateret)

husum kirke 1
Husum Kirke:

Onsdag den 14. december kl. 14 – Runder sæsonens Onsdagsklub traditionen tro af med adventshygge. I år med en lille overraskelse. Så tag naboen med – det bliver knas-hyggeligt! Det koster 20 kr. inklusiv jule-knas.

Torsdag den 15. december kl. 9 – er der atter morgensang i Husum Kirke ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Der er kaffe indtil kl. 10.
Torsdag den 15. december kl. 9.45  – er der julebørnegudstjeneste for Husum Sogns Menighedsvuggestue ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Bagefter er der lidt snacks og lidt at drikke. Andre interesserede er også velkomne.
Torsdag den 15. december kl. 16 – er der julebørnegudstjeneste for Husum Sogns Menighedsbørnehave ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen. Børnekorleder Christina Schimmell Rindorf synger her med børnene, og bagefter er der gløgg og æbleskiver. Andre interesserede er også velkomne.
Høstmarked i Husumvold Kirke
Husumvold Kirke:
Tirsdag den 13. december 17 – Børnegudstjeneste med Lucia-optog og fællesspisning. De største børn fra menighedsbørnehaven åbner gudstjenesten og slår julestemningen an, når de med lys og sang går Lucia. Sognepræst Line Bjørn Hansen fortsætter gudstjenesten i børnehøjde med sang og fortælling. Man slutter aftenen af ved sammen at spise spaghetti og kødsovs og bagefter lidt sødt at gå hjem på. Det er gratis og kræver ikke tilmelding.
Onsdag den 14. december kl. 19.30 – ønsker Dansk Vandrelaugs Sangkreds alle en glædelig jul med en skøn julekoncert. Der rundes af med julehygge, kaffe og lidt julegodter. Fri entré.
Tirsdag den 20. december kl. 16.30 – En oase af skønhed i en travl tid. Denne eftermiddag inviterer Husumvold Kirke sammen med organist Ole Finnesen til musik op til jul. Det bliver en utraditionel koncert, hvor man kan komme og gå, som man har lyst. Musikken vil være stemningsfuld og knytte an til Julen med lette, vuggende pastoraler og lyse orgelkoraler, mens der vises billeder af engle på kirkens skærme. Kirkerummet vil vær fyldt med levende lys, og man kan tænde endnu flere. Fri entré.