Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker UGE 52 og 1 (opdateret)

husum kirke 1
Husum Kirke:
Kom og vær med til Husum Kirkes traditionelle juletræsfest torsdag den 29. december kl. 14-16 – med juletræ, juleknas og en hel masse hygge. Festen er for alle !
Der er højmesse Nytårsdag den 1. januar kl. 10.30 ved Nikolaj Hartung Kjærby.

Ved aftengudstjenesten tirsdag den 3. januar kl. 19 markerer Husum Kirke og sognepræst Bettina Birk Jensen julens afslutning ved at fejre de hellige tre konger.

Kom og syng med ved 2017’s første morgensang 5. januar kl. 9 i Husum Kirke – og få en god start på dagen! Ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen. Der er kaffe indtil kl. 10.
Husum Kirkes nye babysalmesangshold starter den 5. januar kl. 10-12. Det er for børn i alderen 0-12 måneder og deres voksne. Børnene stimuleres gennem sang, musik og bevægelse – og det samme gør nærværet mellem voksen og baby.
babys
På samme tid bliver både både børn og voksne fortrolige med kirkerummet, – med gudstjenestens ritualer og med salmerne. Kirsten Thorup, som er musikpædagog, korleder og organist underviser. Kirkens præster deltager også. Det er gratis, men husk tilmelding på kirkeinfo.husum@gmail.com – der er enkelte ledige pladser og derefter en venteliste.
Husum og Husumvold Kirkers fælles Børnekor starter med at synge igen i Husum Kirke mandag den 9. januar kl. 16.30-17.30. Det er for drenge og piger i 2. til 5. klasse – og ganske gratis !
 20160409_1365
Så har man et barn, der godt kan lide at synge, er der stadig plads i koret. For tilmelding og mere information se www.husumvoldkirke.dk eller www.husumkirke.dk.
Høstmarked i Husumvold Kirke
Husumvold Kirke:
I Husumvold Kirke er der højmesse Nytårsdag 1. januar kl. 14 ved sognepræst Lise Mortensen.
stjerne-folkekirken-dk
Bagefter er alle velkomne til champagne og kransekage i menighedslokalerne, hvor man ønsker hinanden godt nytår.
Husumvold Kirkes legestue starter allerede den 4. januar kl. 10. Der er legestue i kirken hver onsdag kl. 10-12. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og masser af leg. Der er boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie.
 
Husumvold Kirkes Fredagsmøde byder 2017 velkommen med fællessang og højskolesangbog den 6. januar kl. 14. Der startes som vanlig med en kort andagt i kirkerummet, denne gang ved sognepræst Stig Boel. Herefter har Menighedsrådsmedlem Poul Herluf udvalgt dagens sange. Der vil selvfølgelig også være mulighed for at ønske sange. Det er gratis at være med. Kaffe/te og kage koster 10 kr.
Kom med de hellige tre konger ud på en rejse for at finde Jesusbarnet til Husumvold Kirkes spaghettigudstjeneste tirsdag den 10. januar kl. 17.
holy-three-kings-364902_1920
Det er ved sognepræst Line Bjørn Hansen – og korleder Christina S. Rindorf deltager også, og så er det er gratis at være med og kræver ikke tilmelding.
Har man et barn, der elsker at synge ? Så kom med, når Husumvold og Husum Kirkers fælles Spirekor starter med at synge igen i Husumvold Kirke onsdag den 11. januar kl. 16.30-17.30. Det er for drenge og piger i 0. og 1. klasse – og ganske gratis! For tilmelding og mere information se www.husumvoldkirke.dk eller www.husumkirke.dk.