Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 9 (opdateret)

Husum Kirke:

 

Ro og fordybelse
Savner man et lille afbræk fra en stresset hverdag, er Husum Kirkes tilbud om at deltage i spiritualitetsgruppen måske noget. Det er en times samvær med Gud, sig selv og en lille håndfuld andre mennesker omkring døbefonten. Sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby står for arrangementet, som afholdes hver onsdag kl. 16. Næste gang på onsdag den 1. marts.

 

Morgensang
Der er morgensang i Husum Kirke kl. 9 torsdag den 2. marts ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby. Alle synger, hygger og spiser lidt morgenmad sammen en times tid. Det er gratis at deltage.

 

Jazzkoncert
Vokalisten Marie Helmer Mørck, der også er en af de 5 unge motetsangere ved Husum Kirke, har sammen med andre jazz-medstuderende – på guitar, kontrabas, keyboard og trommer – sammensat et program der byder på et lydkig ind i et nutidigt svingende jazz-univers. Koncerten afholdes i Husum Kirke søndag den 5. marts kl. 16 og det er gratis at deltage.

 

Filmeftermiddag
Den 8. marts kl. 14 viser Husum Kirke film i Onsdagsklubben. Man kan se den nye animerede film over Antoine Saint-Exupérys Den Lille Prins. Onsdagsklubben er for alle, der gerne vil høre et spændende foredrag, synge en sang eller se en film i hyggeligt selskab. Desuden serveres der kaffe, te samt ostemadder og kage. Det koster 20 kr. Tilmelding er ikke nødvendigt.

 

Husumvold Kirke:

 

Legestue
Der er legestue onsdag den 1. marts kl. 10-12 i Husumvold Kirke. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd Hippe Hansen og Birthe Jensen står trofast for legestuen – de bager boller til dagen og sætter gode sange i gang for børn og voksne. Der er også saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. per familie at være med.