Konkurrencen er hård i Brønshøj - men PANDA er stadig billigst

LOKAL HANDEL: Det er vel godt et år siden, en helt ny butik PANDA Mini pris så dagens lys i Brønshøj, nærmere bestemt på Frederikssundsvej 215. Her var tale om en butik, som skulle sælge ting til billige priser svingende fra 6 kr. og opefter. Stort set er det gået nogenlunde, selvom det går temmelig langsomt. Folk skal lige opdage, at der ligger den type butik i bydelen. Manden bag PANDA hedder Zahid Hussain. Han er fra Pakistan, men kom til Danmark for 44 år siden og har boet her siden. Ønsket om at lave en butik, som alle har mulighed for at handle i til små priser, fik ham til at søge efter et egnet lokale. Det fandt han i Brønshøj, og her er han blevet glad for at være. Derefter gik jagten ind på at finde varer til den rigtige pris, og da butikken omsider var fyldt godt op, kunne PANDA åbne dørene.

IMG_1437

– Men det er alligevel svært, siger Zahid Hussain til 2700-netavisen. – Det er jo ikke alle, der interesserer sig for en butik i den størrelse. Jeg synes bare, de skal kigge ind, for alle bliver overrasket, når de ser det store udvalg, vi kan byde på.

PANDA er en af de butikker, som skal kæmpe mod store konkurrenter. I Brønshøj er der nu kommet en Tiger, mens en ny butik i Husum i samme stil, Billig-Billy netop har slået dørene op. Det gør livet svært for PANDA, men trods den hårde konkurrence, er Zahid Hussain stadig sikker på at være den billigste. – Kom selv og se, siger han med et lille smil. Netavisen gik en runde i den lille spændende butik, og der var næsten ikke det, man ikke kunne finde.

IMG_1448

Og så er PANDA gået ind i julen med en masse juleting lige fra gaveposer, æsker, julepynt, juleservietter, små nisser, ja der mangler ikke noget – og til særdeles billige priser. Mens vi var til stede i butikken, oplevede vi en kunde, som nærmest jublede af begejstring over de juleting, hun pludselig fik øje på og købte !

– Jeg arbejder hårdt på at få endnu flere varer i prisklassen 6 kr., siger Hussain videre. – Varerne her er købt ind fra flere lande, men det sjoveste er egentlig, at de i sidste ende næsten alle sammen er fremstillet i Kina. Vores udvalg ligger på 6 – 10 – 15 20 kr. og opefter, så man kan også godt finde julegaveemner her, slutter Zahid Hussain.

IMG_1439

Åbningstiden i PANDA er hverdage kl. 10-18, lørdag 10-16 og søndag lukket. Dog betror Hussain os, at butikken hele julemåneden vil have åben hver søndag også ..