Kør med stjernerne i weekendens motorløb på Bellahøj

Drømme bliver til virkelighed i weekendens motorløb på Bellahøj, Race for Riget, hvor man kan vinde en tur med Jan Magnussen i en Ferrari 458 GT3, købe en passagertur i den svenske supersportsvogn Köenigsegg eller med Le Mans-helten Tom Kristensen i hans Audi R8 V10

Brace  

I spidsen for et eksotisk felt af supersportsvogne, er Race for Riget-ambassadør, Jan Magnussen, trukket i køredragten for i én time både lørdag og søndag, at give tilskuere og besøgende til Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj Park, mulighed for at købe sig en eftertragtet køretur på den spændende racerbane, og alle indkørte midler doneres ubeskåret til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet.

Jan Magnussen er bag rattet af Formula Racings Ferrari 458 GT3, identisk med den Ferrari det danske racerteam anvender i European Le Mans Series, hvor danskeren er i front af mesterskabet sammen med Mikkel Mac og Johnny Laursen. Til CHGP udlodder Formula Racing en køretur med både Jan Magnussen og Mikkel Mac. Alt hvad man skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at slå vejen forbi Formula Racings stand på udstillingsområdet i tidsrummet lørdag kl. 12.00-12.25 og søndag kl. 11.00-11.30.

Foruden Le Mans-stjernerne Jan Magnussen, Tom Kristensen, Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen udgøres det prominente felt i Race for Riget af Porsche fabrikskører Michael Christensen, Rally-køreren Petter Solberg, Lotus Formel 1 reservekører Marco Sørensen, GT-kører Mikkel Mac, den populære Jason Watt og mange flere, i det Race For Riget i år får støtte fra Sportscar Event til at fylde ønskelisten hos publikum med de nyeste sportsvogne på markedet.

Fra Sverige stiller superbilproducenten Köenigsegg med en af deres enestående modeller med tæt på 1.000 hk. Tyske Audi er naturligvis på banen med en passende sportsvogn til den ni-dobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen, og den norske rally-stjerne Petter Solberg drøner på banen i sin Citroën Xsara WRC rallybil.

Som det efterhånden er blevet en traditionen har Race for Riget samlet en helt enestående og, på dansk grund, unik samling af de mest eftertragtede supersportsvogne i verden, og i de fascinerende modeller er bilelskere og entusiaster sikret en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

Billetter til Race for Riget købes i løbsweekenden på Bellahøj Park i Rytterområdet benævnt R2. Billetsalget påbegyndes både lørdag og søndag morgen den 2.-3. august kl. 09.00 i Race for Rigets billetvogn, og der kan købes billet i tre forskellige kategorier, startende med 1.000 kr. (Bronze), 1.500 kr. (Sølv) og 2.500 kr. for Guld-kategorien, hvor det endvidere er muligt at vælge din yndlingschauffør – så længe der er ledige billetter.

GULD – KATEGORI – 2.500 kr. 

Jan Magnussen i Ferrari 458 GT3 (lørdag), Mikkel Mac i Ferrari 458 GT3 (søndag)
Tom Kristensen i Audi R8 V10, Petter Solberg i Citroën Xsara WRC (lørdag), Christian v. Köenigsegg i Köenigsegg CCX, Lars Rolner i Porsche 997 GT3 Cup.

SØLV – KATEGORI – 1.500 kr.
Kristian Poulsen i Aston Martin Zagato, Michael Christensen i Porsche 997 GT2 RS, Mikkel Mac i Ferrari 458 Speciale (lørdag), Jan Magnussen i Ferrari 458 Speciale (søndag), Marco Sørensen i Lotus 2-Eleven, Jason Watt i Ford GT med flere.

BRONZE – KATEGORI – 1.000 kr.

Audi R8 V10, BMW M4, Ferrari 430 Scuderia, Ferrari 458 Speciale, Ferrari 458 Spyder, Ferrari F12 Berlinetta, Lamborghini Aventador, Porsche 997 GT3 RS, Porsche 997 GT2, Wiesmann MF5 Roadster, med flere.

Billetter til CHGP 2014 kan købes på www.chgp.dk eller www.billetlugen.dk

Info: Race for Riget har siden 2010 indsamlet mere end 710.000 kr., hvoraf de 340.600 kr. blev doneret i 2013. Siden indslaget første gang rullede ud på den brandvarme asfalt har det godgørende formål været et kardinalpunkt både hos de udøvende racerkørere, samt hos de bilfabrikker og bilimportører, som velvilligt stiller de potente sportsvogne til rådighed i den gode sags tjeneste, hvor alle midler doneres ubeskåret til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet.