Koraudition for børn i Brønshøj Kirke

Brønshøj Kirkes Børnekor inviterer igen til audition torsdag den 17. august mellem kl. 15.00 – 16.30 i Brønshøj Kirke. Alle med lyst til at synge inviteres til at komme og synge for, koret er et tilbud om at deltage i et forpligtende, varmt og musikalsk korarbejde. Alle skal synge 1. vers af ”I østen stiger solen op”.

Brønshøj Kirkes Børnekor foråret 2017 

Kirkens to organister Bente Kiil Toftegaard og Martin Seier Pedersen glæder sig til at se og høre nye sangglade børn. Børnekoret er for børn der går i 2. -5. klasse. Det er et selvstændigt kor, men fungerer også som forskolen til Brønshøj Kirkes Pigekor. Korene medvirker bla ved koncerter og gudstjenester i Brønshøj Kirke, deltager i korstævner og ta’r på korlejre og udenlandsrejser. Det er et både aktivt, muntert og ambitiøst korarbejde, med mange gode oplevelser sammen med musikken og kammeraterne.

Korsangerne lærer en masse om, hvad deres sangstemmer kan, lærer lidt om noder, synger mange herlige sange, og både det klassiske og det rytmiske repertoire er med. Hver onsdag eftermiddag øves der i Sognecentret, Præstegårdsallé nr. 5. Det er sundt, sjovt og helt gratis, og korsangerne modtager kvalificeret musikundervisning. Til gengæld forventes det at man deltager aktivt i korets arbejde og arrangementer.

Mød op til audition, og har man lyst til at høre mere kan man kontakte korleder Bente Kiil Toftegaard, og yderligere oplysninger fås på Brønshøj Kirkes hjemmeside: www.bronshojkirke.dk.