Korworkshop for voksne i Brønshøj Kirke – romantisk engelsk musik.

Så er der igen mulighed for at synge i kor en weekend i Brønshøj Kirke. I weekenden 20. – 22. januar vil organist Bente Kiil Toftegaard guide og lede slagets gang. Der skal synges iørefaldende musik af engelske komponister.

England har en fornem tradition med romantisk musik, hvoraf der bl.a. skal synges ”Magnificat” – Marias lovsang af Charles V. Stanford, som er smuk og meget udtryksfuld musik. Som akkompagnatør medvirker organistassistent Martin Seier Pedersen. Har man lidt eller meget korerfaring – så kom og tag gerne naboen med.

                                          Brh kirke

Prøverne er fredag aften fra kl. 18-21 og lørdag fra kl. 10-15 begge dage i Sognecentret og søndag kl. 13-16.00 i Kirken. Søndag kl. 17.00 afsluttes weekenden med, at korworkshoppen medvirker ved Skumringsgudstjenesten i Brønshøj Kirke, hvor sognepræst Peter Nejsum prædiker med udgangspunkt  i  musikken. Der vil der således være mulighed for at høre resultatet af en weekend med masser af sang, hårdt arbejde og højt humør.

Pris 150 kr (incl noder og frokost lørdag) som betales på workshoppen.

Tilmelding sker ved at ringe til kirkens kontor på tlf 38 28 25 05 eller ved at sende en mail til kontoret nsk@km.dk . Husk at angive stemmetype (sopran, alt , tenor eller bas).

Tilmeldingsfrist senest fredag 13. januar.