Kronprinseparret besøgte Tingbjerg Ground for at se prins Christian spille fodbold ved DBU's U10 medaljestævne

kronprinsen

Her ses Kronprins Frederik med kampklare Prins Christian og Prinsesse Isabella på Tingbjerg Ground (Foto: Christian Haslund)

Brønshøj Boldklub afholdt søndag DBU Københavns afsluttende medaljestævne for U10, hvor der var samlet ikke mindre end 55 hold. De spillede på fire baner, som var tegnet op på stadionbanen på Tingbjerg Ground. Stævnet begyndte klokken 10 og varede resten af dagen.

Til stor overraskelse for mange, var der royalt besøg. Kronprinsesse Mary mødte op omkring kl. 15.30 for at følge Prins Christians udfoldelser på banen for HIK, men forlod Tingbjerg Ground igen ved 16.30-tiden og blev da afløst af Kronprins Frederik, som overværede det sidste af stævnet. Prinsesse Isabella var også med for at heppe på storebror, og hun slog ind i mellem nogle vejrmøller. Der blev god grund til at juble, for den lille prins scorede et mål for sit hold. Det blev også til en kamp mod Brønshøj.

Derudover var tidligere landsholdspiller Daniel Jensen også på besøg med et hold, hvilket fortsætter en fin tradition, da målscoreren fra landskampen lørdag, Yussuf Poulsen, var på besøg sidste år, da Brønshøj afviklede de afsluttende medaljestævner for U10. 

Men ellers var der et hav af børn, forældre og fodboldspillere til sjov, musik, medaljer til alle og masser af mål og fodbold hele dagen.

Der blev solgt kaffe, mad og lidt kage til dem der havde lysten, mens der var mulighed for spillerne til at se sig selv på billeder fra dagen, der blev vist på storskærmen.

Et enormt vellykket arrangement, hvor der var stor ros, fra mange af deltagerne, for organisationen og banerne. En træner troede bl.a. han var gået forkert, da han på stævnekontoret var inde for at høre om vej til de baner hans hold skulle spille på. Han var ikke vant til de faciliteter, der blev stillet til rådighed.