Fastelavn og tøndeslagning flere steder i bydelene

På søndag er det fastelavn, og det fejres naturligvis med diverse tøndeslagninger rundt i bydelene. Vi nævner her de arrangementer, vi er blevet bedt om at oplyse i netavisen ..    

—–       

Fastelavn på Brønshøj Torv allerede lørdag !!

Spejderne fra Bellahøj 21st Barking holder igen i år Fastelavn på Torvet. Det sker allerede på lørdag den 6. februar kl. 11.00.
Der er præmier, fastelavnsboller og kakao som det hører sig til. 

                                              fastelavn rød

 
Fastelavnssøndag arrangerer Bellahøj kirke, i samarbejde med De grønne pigespejdere, en familievenlig Bellahøjmesse på Tomsgårdsvej 19. Efter gudstjenesten er der tøndeslagning og røde pølser med brød. Tøndeslagningen foregår udendørs, men bagefter går man ind i varmen igen og spiser fastelavnsboller og kårer de bedste udklædninger. Gratis for børn, voksne 30 kr.

Fastelavn i Husum – og Husumvold Kirker

Fastelavnssøndag den 7. februar kl. 14 er der fastelavns familiegudstjeneste i både Husum – og Husumvold Kirker. Efter en kort, børnevenlig gudstjeneste, er der tøndeslagning og fastelavnsboller til alle, og man glæder sig til at se en masse udklædte børn i kirkerne.

Kulturhuset Pilegårdens store fastelavnsfest med pirater

Søndag den 7. februar er det fastelavn og i Kulturhuset Pilegården bliver årets fastelavnsfest søsat med et besøg af to frygtløse pirater i en fornøjelig musikalsk forestilling for hele familien. Argh!

Har man børn derhjemme, der kunne have godt af en tur ud på de syv have, så er der gode råd for det. De to muntre pirater Kaptajn Klap og Lisbet Syngesild har nemlig en mission i ærmet. Et mystisk søuhyre er observeret på havet, hvor ingen landkrabber tør vove sig ud, og der er udlovet en dusør til de modige, der vil finde det mystiske havmonster.

                                              a3

Under stor ståhej med musik og ægte sørøversang føres publikum med på missionen. Der bliver danset og sunget og zappet mellem fortid og nutid, new og old school og kaptajnen og syngesilden må igennem mange strabadser. Finder de to pirater hemmeligheden bag hemmeligheden? Er søuhyret egentligt uhyggeligt eller bare hyggeligt? Er piraterne søstærke og kan søuhyrer blive søsyge? Bølgerne går højt og mulighederne er mange. Der bliver brug for lidt hjælp fra publikum til at løse de skumsalte udfordringer. Og hvad er en mission uden god musik?

Palle Pirat har turneret over hele Danmark og udgivet ni albums.

Fastelavnsfesten begynder kl. 11 på søndag den 7. februar og starter med tøndeslagning. Der er tønder til tre forskellige aldersgrupper: 0-3 år, 4-5 år & 6-10 år. Efter kåringen af den bedst udklædte dreng og pige bliver scenen kapret og showet begynder i Pilegården. Der er kaffe/the/kakao og fastelavnsboller til de voksne. Prisen er 50 kr. pr. person og billetter købes på www.pilegaarden.kk.dk. Husk varmt tøj – tøndeslagningen er udendørs.