Kvartalsprisen blev onsdag uddelt til Boldklubben FIX: - Men det stopper ikke her - de rød/hvide vil mere ..

IMG_2035– Det stopper ikke her, siger Fix-spillerne, fra venstre Jacob Sjørup – Rasmus Kronbøl – Nicklas Bothmann – Thomas Hannibald, (T-Fitness) – Kenneth Juul – Kim Kaarsberg  og træner Casper Christensen

Onsdag eftermiddag modtog Boldklubben Fix årets anden kvartalspris. Det skete hos T-Fitness på Husum Torv, hvor en lille delegation fra klubben var mødt op for at lade sig hylde for en kanon sæson, som resulterede i oprykningen til Serie 1. 

Godt nok kom prismodtagerne med et kedeligt premiereresultat i ryggen, da holdet tabte sæsonens første kamp på hjemmebane 2-5 til Tårnby FF aftenen før, men hverken humøret eller optimismen havde lidt nogen skade. Både træner og spillere har stor tiltro til den nye sæson, og man betragter ikke snakken om oprykning til Københavnsserien som urealistisk. 

– Vores målsætning for sæsonen er klart at etablere os i Serie 1. Dog mener vi selv, at vi er stærke nok til at spille med om oprykning. Så det skal vi ud og vise. Det bliver et meget, meget sultent Fix hold, man får at se. Vi har fået arbejdet med vores defensiv, og også arbejdet med den gode og aggressive spillestil vi praktiserer.

Sådan sagde træner Casper Christensen til 2700-netavisen for godt en uge siden, og han er stadig af den opfattelse. Nederlaget i første kamp har han analyseret sammen med sine spillere, og ingen har tabt modet. Snarere tværtimod. Fredag aften skal den dårlige start revancheres på Fælleden mod Heimdal. – Det er tilmed min gamle klub, som jeg tidligere har trænet, sagde Casper Christensen med et skævt smil, – så der er lagt i kakkelovnen !

Den lille seance hos T-Fitness var hyggelig, og delegationen fra Fix fik rig mulighed for at se hele det imponerende udvalg af fitness-redskaber, som er i butikken. Butiksleder Thomas Hannibald fortalte om det spændende firma, som ekspanderer i højt tempo over hele Europa.

IMG_2036Thomas Hannibald fortalte om T-Fitness, så de fremmødte Fix spillere nu ved alt om det tyske firma

Med kvartalsprisen er Fix automatisk nomineret til den helt store afstemning i december, hvor 2700-netavisens læsere skal kåre den endelige vinder af 2700Sportsprisen 2015. Her er i forvejen IF Stadion nomineret. Prisen uddeles i et tæt samarbejde mellem 2700-netavisen og T-Fitness på Husum Torv.

IMG_2037Selvfølgelig blev der plads til lidt konkurrence Fix-spillerne imellem. Her er det fra venstre anfører Rasmus Kronbøl, Jacob Sjørup og Kim Kaarsberg, som dyster i de superfede romaskiner. 

Priskomiteen håber, at der resten af året vil dukke mindst en og helst to lige så kompetente nominerede op, som de to, der allerede er klar.

2700-netavisen og T-Fitness ønsker Boldklubben tillykke med kvartalsprisen.