Lokale Allan Meinhardt udstiller i Kulturhuset Pilegården hele september

Her bor jeg. Her legede jeg som barn, sværmede som ung og boede og virkede i voksenårene.”     Allan Meinhardt kender Brønshøj og Husum rigtig godt, og nu har bydelen fundet vej til hans malerier.    

IMG_2334

– Brønshøj og Husum har forandret sig voldsomt i min tid, og jeg blev med årene opmærksom på alle de muligheder, bybilledet byder på. Sanseindtryk dukker frem igen uden påviselig anledning, lugten af skolen efter en ferie, lyden af en sporvogn og The Beatles, det sted man kyssede en pige eller lænede sig i en brandert osv. Fortid og nutid blandes. Det hele ligger på lur et sted i bevidstheden og vil gerne udfordres lidt af nutiden og fantasien!, fortæller Allan Meinhardt, som er månedens udstiller i september.

Det vil være en helt særlig fryd for lokale øjne at se udstillingen i Kulturhuset Pilegården på Brønshøjvej 17. Motiverne er lokale, men de udsat for lidt af hvert. Malerierne pendulerer mellem fortid og nutid og faunaen er udbygget med eksotiske dyrearter, når sultne løver eksempelvis tager i Husum Bio (som lukkede i 1989) for at se Kødets lyst. Stilen er realisme af den magiske slags og motiverne er underfundige og tankevækkende.

Allan Meinhardt deler en af udstillingens vægge med sin ven Bent Aksel Kofoed, der bidrager med en række helt nye collager, der også har lokal relevans. Der er fernisering torsdag den 1. september kl. 16-18, hvor alle interesserede er velkomne til at kigge forbi. Udstillingen kan som nævnt ses hele september måned.