Louis Nielsen Brønshøj mest fremgangsrig det sidste halve år af 2013 ..

Lene KæmmerEn kundevækst på overvældende 75 procent gav butikschef Lene Kæmmer og hendes medarbejdere store klapsalver på Louis Nielsens seminar

Butikken hædret for fremgang på hele 75 procent

LOKAL HANDEL: Louis Nielsen i Brønshøj var i anden halvdel af 2013 den mest fremgangsrige af alle landets 77 Louis Nielsen-butikker, og det fik butikschef Lene Kæmmer og hendes medarbejdere stor hæder for på optikerkædens årlige seminar i Kolding.

Butikken havde i andet halvår en kundevækst på forbløffende 75 procent sammenlignet med samme periode året forinden. Et resultat, som medførte en nominering til prisen som årets mest fremgangsrige butik.

Lene Kæmmer tiltrådte som butikschef 1. juli, og siden da har hun altså været med til at give Brønshøj-butikken et voldsomt løft.

– Ja, der har været tryk på, og det skyldes selvfølgelig ikke mindst, at vi er et rigtig godt team i butikken. Kunderne kan jo godt lide en butik med både lave priser, god service og god atmosfære, nævner Lene Kæmmer om årsagen til, at det går så godt.

Flere medarbejdere
Travlheden har medført, at hun har ansat to nye medarbejdere og udvidet kapaciteten hvad angår synsprøver, så der nu er to synsprøverum.

Da fremgangen udelukkende er sket på et halvt år, og prisuddelingen i Kolding handlede om fremgang over hele året, lykkedes det desværre for Brønshøj-butikken ikke at få prisen som årets mest fremgangsrige i denne omgang. Titlen gik i stedet til butikken i Fredericia.

– Men vi glæder os meget over nomineringen. Det var fantastisk i sig selv, konstaterer Lene Kæmmer.