Mægtige T-Fitness rykker ind i Danmark og får base i Brønshøj

Mange har sikkert spekuleret på, hvad der mon kommer til at ligge på det vitale hjørne af Frederikssundsvej og Storegårdsvej ved Husum Torv. Det var jo her ALSTRØM i sin tid åbnede en mægtig butik med alverdens ting indenfor husholdning og lignende. 2700-netavisen kan i dag afsløre, at det store tyske firma T-Fitness om ikke så lang tid rykker ind. Det er et imponerende foretagende med filialer i 19 europæiske lande. Basen i Brønshøj bliver den første i Danmark. 

IMG_1715

Og hvad er T-Fitness så ?

Fra en lille sportsforretning i Schleswigs centrum har T-Fitness udviklet sig til Europas førende specialist i salg af sportsredskaber til hjemmebrug med over 250 ansatte

Med over 6000 forskellige varer i firmaets onlineshop tilbyder man kunderne et håndplukket, højkvalitativt, fabrikat uafhængigt produktsortiment indenfor fitness og fitnessredskaber.

T-Fitness firmafilosofi er at tilbyde kunderne det bedste produkt med den bedste service til den bedst mulige pris set i forhold til kvaliteten. Derfor har man i de seneste år ikke kun udvidet lagerkapaciteten, men også udviklet et hovedkvarter til et stort firmakompleks med et systematisk opbygget filialnet over hele Europa (19 filialer) ..

Sport-Tiedje GmbH tilbyder et omfangsrigt produktsortiment på følgende områder: Crosstrainer / ellipsetrainer, løbebånd, ergometer, kondicykler, romaskiner, boksesport, pulsure, multimaskiner, små redskaber til  styrketræning, børnelegetøj, bordtennis, sportsbeklædning, Redskaber til semi-/professionel benyttelse og meget mere.

copenhagen_aussen

Sådan kommer det nye hjørne til at se ud, når alle facadeskilte er sat op, og butikken er renoveret ..