Mandfolkeindsats da Brønshøj fik 0-0 i Valby mod Frem

BB-Frem3 Det blev til et flot point, da Brønshøj i 1. runde af forårets oprykningsspil holdt stand mod uskarpe Frem, da de to hold mødte hinanden i Valby Idrætspark. Trods stort pres fra hjemmeholdet, kæmpede de sort/gule en vis del ud af bukserne og klarede uafgjort 0-0.

Tekst og foto: Christian Haslund

Hele 2.158 tilskuere havde fundet vej til kampen, hvilket må siges at være imponerende for en 2. divisionskamp. Opgøret blev da også udskudt i 10 minutter, så man kunne få alle ind, inden dommer Peter Munch Larsen satte løjerne i gang.

Det startede forholdsvist roligt med et lille overtag til Frem, dog uden de store chancer. Men efterhånden som halvlegen skred frem, brændte det mere og mere på foran Brønshøjs mål.

Jeffrey Ofori var tæt på at lave selvmål efter 12 minutters spil. Et relativt ufarligt indlæg blev slået ind fra højre, og det så da også ud til, at Kasper Vilfort nemt ville gribe den bold, men manglede kommunikation gjorde, at Ofori kastede sig ned og fik rettet bolden af, så den strøg lige uden om den ene opstander.

Brønshøjs bedste mulighed i 1. halvleg kom efter 24 minutter, da et langt indkast, af Oliver Fredsted, endte lidt tilfældigt på stregen, hvor en Frem-spiller var først over bolden og kunne ekspedere den ud af farezonen.

Men Frem var som bekendt ikke færdige med at true Vilforts mål. Efter næsten en halv time headede den tidligere Brønshøj-spiller Thomas Christiansen bolden på stolpen, efter lidt ping-pong i Brønshøjs felt, inden hvepsene fik sendt bolden ud af feltet.

Selvom Brønshøj var sjældne gæster oppe på Frems banehalvdel blev det alligevel lidt farligt 5 minutter før pausen, da Casper Henningsen testede Matthias Andersen, der i første omgang ikke kunne holde bolden, men var hurtigt over returen.

BB-Frem5

Klar til en svær opgave – spillerne lover hinanden en herrefight, og det holdt de til punkt og prikke

Frem sluttede 1. halvleg med et sandt stormløb mod Brønshøjs mål, med 3 giftige afslutninger inden for 2 minutter. Først viste Vilfort sine målmandsevner frem, da han alene med Pierre Larsen kom godt ned og fik sendt bolden til hjørne.

Dette hjørne endte med en afslutning på stolpen, og kort før pausefløjtet endte en nedfaldsbold, efter endnu et Frem-hjørne, hos en Frem-spiller, der trykkede han fra kanten af feltet. Kuglen strøg igennem alt og alle, men inde på stregen var Malte Kiilerich blev stående efter hjørnesparket, og han fik blokeret afslutningen.

Holdene gik derfor til pausen med stillingen 0-0. Et resultat Brønshøj kunne være mest tilfredse med.

Frem fortsatte hvor de slap og inden for de første 5 minutter af 2. halvleg havde værterne to gyldne muligheder for at bringe sig foran, men hhv. Vilfort og Sebastian Lassen fik blokeret afslutningerne.

Brønshøj indledte herefter deres bedste periode i kampen, hvilket også resulterede i to gode muligheder. Begge gange kom man godt over kanterne, men Andreas Granskov måtte se sit hovedstød blive reddet af en Matthias Andersen i fuld længde, og kort efter stod Frem-keeperen igen det rigtige sted, da han fik viftet Henningsens afslutning over mål.

BB-Frem2

Endnu engang kunne BB’s spillere fryde sig over en solid opbakning fra de trofaste supportere

I kampens sidste 10 minutter var Brønshøj presset langt tilbage, men en solid defensiv og en stensikker sidste skanse i skikkelse af Kasper Vilfort gjorde, at det hele sluttede som det startede, 0-0, og på en dag, hvor tingene ikke fungerede optimalt for Jesper Hansens tropper, blev det alligevel til et point på en svær udebane.

Mange Frem-fans vil nok ikke tøve med at kalde det tyveri, og men faktum er, at Frem kun kan takke sig selv for det ene point, da de brændte alt for mange chancer i dag, mens Brønshøj kan takke Vilfort og stolperne for det ene point.