Martin Arnoldi & Anders Birgersson i Pilegården

De har mere end blot de svenske aner til fælles. Begge musikere er fremragende på guitar og sang og er kendte for at give den alt, hvad de har. Hør dem i Kulturhuset Pilegården søndag den 15. november kl. 14.00 ..

Til koncerten i Kulturhuset Pilegården spiller de både eget materiale og fortolker en række udvalgte numre af andre kunstnere. Deres musikalske spændvidde er enorm, når de indfinder sig på scenen sammen. Som publikum kan man derfor se frem til et repertoire, der både kommer vidt omkring genremæssigt, men som bliver bundet umærkeligt sammen af deres stærke personlige præg og den unikke klang live.

Anders Birgerson

Anders bevæger sig i genrer som rythm’n’bues, rock, folkemusik, blues og viser. Han skriver egne sange og tekster og arbejder desuden med oversættelser. Mange forbinder ham med orkestret Polka Twisters eller det københavnerbaserede band, Rosenorkestret. Han har samarbejdet med ikke så få danske musikere, herunder navne som Leonard Pedersen, Krølle-Erik og Mik Schacks.

Martin Arnoldi

                                                      martin_arnoldi_big_47806_0

Foruden sin egen musik har Martin Arnoldi arbejdet en hel del med irske og svenske viser, men spiller også rythm’n’blues, rock og bluesmusik. Han har en fortid i gruppen Hootenanny Singers og Lundabandet, og har turneret i Irland i flere år og også i det øvrige Europa. For tiden turnerer dog flittigst i Sverige og Danmark, hvor han i øvrigt er født. For nogle år siden udgav han et album med sin egen musik på dansk og har spillet på danske festivaler, herunder Langelandsfestivalen.

 Entréen koster 80 kr. og 60 kr. for medlemmer af musikforeningen Music House Brønshøj, som har arrangeret koncerten med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg og Statens Kunstråd.