Masser af musikalske og kreative kurser på Kulturhuset Pilegården i Brønshøj

Klaver_Rytmisk Center

Rytmisk Center er en af Københavns største kultur- og undervisningsinstitutioner med over 180 udøvende musikere og kunstnere ansat.

I samarbejde med Kulturhuset Pilegården har Rytmisk Center sat en lang række kurser op på Pilegården – for både børn, unge og voksne. Kurserne er netop lagt på Rytmisk Centers hjemmeside, så det er nu, at man kan sikre sig en plads på et hold til sit barn, så han eller hun kan få krydret efteråret med musik, sang eller billedkunst. Og der er kurser både for nybegyndere og øvede.

For børn & unge er der sæsonstart i uge 35, hvor der bliver udbudt undervisning i billedkunst, guitar, sang, klaver, trommer og sammenspil.

For voksne starter sæsonen i uge 36 med undervisning i guitar, sang, klaver, kor og billedkunst.

Rytmisk Center samarbejder også med Amatørsymfoniorkesteret Euphrosyne og Korsager skole

Amatørsymfoniorkesteret Euphrosyne og Korsager skole udbyder Klassisk Musik i Brønshøj i samarbejde med Rytmisk Center. Her kan dit barn spille violin, cello, bas, trompet eller trombone. Holdene er for begyndere og er delt i to aldersgrupper 1-3 klasse 4-6 klasse.

Idéen med dette tilbud er at gøre flere børn interesseret i at spille klassisk musik. Forløbet finder sted på Korsager Skole afsluttes med en lille koncert.

Hvordan finder jeg- og tilmelder mig et kursus?

På Rytmisk Centers website www.rytmiskcenter.dk kan man få et fuldt overblik over mulighederne. Har man problemer med at finde sit rette hold, sidder Rytmisk Center også klar på tlf. 33 22 59 84 mandag-torsdag klokken 10.30 til 14.30.