Metz i Pilegården - om humor som overlevelse

Tirsdag den 15. november kl. 14 er der foredrag og debat med den kendte debattør og forfatter Georg Metz i Kulturhuset Pilegården.

georg2_kopi

Han er berygtet for sit engagement, sin originalitet og sin skarpe viden. Nu har man chancen for at høre Georg Metz udfolde sine tanker om et vigtigt emne, nemlig humor og nærmere bestemt, hvorfor den er så vigtig at have intakt. Georg Metz lover, at det bliver en livsbekræftende oplevelse, som både byder på grin og gråd i to timer. Det er nemlig vigtigt af og til at mærke, at man stadig har nogle lattermuskler, ifølge debattøren. Georg Metz lægger ud, og derefter er der mulighed for at stille spørgsmål og byde ind med sine egne erfaringer og betragtninger.

Georg Metz har en bred journalistisk erfaring blandt andet fra DR, hvor han har været redaktør ved TV-Avisen , arbejdet på Radioavisen og meget andet. Han har også undervist i retorik og været kronikredaktør ved dagbladet Information, hvor mange fortsat kaster sig over hans underholdende og skarpsindige tekster. Som forfatter har han ydermere en lang række udgivelser bag sig herunder både romaner, noveller og antologier.

Debatten og foredraget er arrangeret af Ældre i Bevægelse Brønshøj/Husum og billetter koster 30 kr. Der er forsalg på Pilegårdens hjemmeside.