Premiere i - og gensynsglæde med Smørhullet for Michael Lønstrup og band

Når Jesper Puch Hansen slutter definitivt af i Smørhullet på fredag den 9. januar med en stor reception, vil der være flere musikalske indslag. Blandt andet vil der være et glædeligt gensyn med et af stedets gamle medlemmer Michael Lønstrup – eller bedre kendt som Mike Lovetrain. Han kommer med sit nye band og giver en premiereoptræden til ære for populære Jesper Puch.

DSC_0333                                              Mike med sit band. Det er ham øverst til højre ..                                    

Michael er vokset op i Husum, boede i Banefløjen og har gået på Korsager Skole. Efter en visit i fritidsklubben Klub 348, hoppede han som 14-årig over i Smørhullet, da der var diskotek dér tirsdag og fredag. – Det var jo der, pigerne kom, fortæller han til 2700-netavisen. – Det var vildt i Smørhullet med 300 unge til diskodans på en fredag. Så for mig er det lidt sjovt at komme tilbage og sige farvel og tak til Jesper for 50 års tro tjeneste.

                                                                    151011_399235366818117_1587605859_n                                                               

– Jeg har jo spillet siden jeg var 6 år gammel, hvor jeg gik til klaver hos en meget sur og bestemt ældre dame, fortsætter Michael. – Der var ikke plads til fejl, og py ha, det kunne være hårdt. Da i 1975 så The Sweet for tredje gang, hvor jeg i øvrigt havde tre klassekammerater med, besluttede vi os for ville lave et band ligesom Sweet. Så dagen efter i spisefrikvarteret, trak vi i sløjdlokalet trak lod om, hvem der skulle spille hvad ! Og jeg trak trommerne. Så jeg måtte hjem og fortælle mine forældre, at jeg ikke ville spille klaver længere, men trommer i stedet. De fik nærmst et chock. Men jeg fik købt et brugt trommesæt i Rødovre, og de andre i bandet fik anskaffet sig instrumenter. Vi kaldte os “FLASH”, og det lød ikke særlig godt. Vi havde øvelokale i et kælderrum på Stenmaglevej, hos én fra bandet, hvis forældre velvilligt lånte os kælderen. Jeg husker, at vi fik klager fra folk længere nede ad vejen. Nå men der startede det hele. I de sidste 20 år har jeg haft mit cover band LOVETRAIN, som havde stor succes og har spillet på Store Vega, for NOVO , Carlsberg, Danske Bank mv. Men de sidste par år løb jeg ligesom tør for idéer. Tænk på når man har spillet I Will Survive 1000 gange, så kan man godt nå et kvalme punkt. Det er derfor jeg kom på konceptet SoundRacer- Pop Goes Rock, og det er som sådan, vi spiller til Jesper ved hans reception.

– Med SoundRacer, så bliver selv den største rockelsker lige pludselig popelsker. Og den største popelsker bliver rockelsker. Man skal forestille sig at danse til Pophit med Hot Chocolate, Depeche Mode, Britney Spears, Draft Punk, Frankie Goes To Hollywood, Madonna, ABBA, Donna Summer, Limahl, Michael Jackson, Rod Stewart, og mange flere Pophits i Rock versioner. Disse Pophits i Rockversioner er stadig er 110% genkendelige, og samtidig leverer vi et forrygende Sceneshow og fylder ethvert dansegulv. Vi er et band af super dygtige musikere, som har stor scene erfaring, og vi er vant til at få festen op i allerhøjeste gear, så den bliver uforglemmelig for alle deltagende gæster, slutter Michael Lønstrup.                                                           

Læs evt. mere om bandet på www.sound-racer.dk ..