Mikkel Nøhrs farvel gør bestemt ikke tingene nemmere i BB - men ny målmand er fundet i dag

FCV-BB-Gabel-og-Noehr_fullarticle 

FODBOLD: Så kom endnu en dårlig nyhed fra BB. En af klubbens bedste – Årets Spiller i sæsonen 2014/15 – Mikkel Nøhr Christensen – siger farvel og tak for denne gang for at fortsætte karrieren i Roskilde. Dermed har de sort/gule fået endnu et slag i ansigtet, for nu er der stort set kun tre spillere tilbage af divisionsholdet fra den netop overståede sæson. Og bliver de – eller ryger de også med i købet ? Godt nok får BB symbolske 75.000 kroner for “salget”, (så vidt netavisen er orienteret) – men mon ikke alle havde foretrukket, at Nøhr var blevet i stedet. Med de fremtidsudsigter skal Brønshøj prise sig lykkelige, hvis det lykkes at blive hængende i den nye 2. division. Man skal altså huske på, at træner Jesper Hansen og sportschef Thomas Ibsen skal finde et helt nyt mandskab, som så skal spille mod etablerede klubhold allerede i august måned. En vanvittig opgave – som de to dog arejder ihærdigt på med krum hals.

Til Mikkel Nøhr – held og lykke i Roskilde. Vi har fuld forståelse overfor dit valg. Nu kan du fortsætte din spændende udvikling i en 1. divisionsklub. Men vi tilbageblevne har lov til at ærgre os over tabet !

En betydelig bedre nyhed er netop tikket ind – Kasper Vilfort – nevø af hæderkronede europamester Kim – kommer til at vogte buret i BB fremover. Han har spillet i adskillige klubber i hovedstadsområdet og kommer fra Fremad Amager.