Minikonfirmand undervisning Brønshøj Kirke

                                          MiniK4

                                                Nu er det igen tid til at melde sig til minikonfirmand!

Minikonfirmand er et forholdsvis nystartet tilbud fra Brønshøj Kirke til børn, der går i 3. klasse på Brønshøj Skole. Andre børn, der ellers har en særlig tilknytning til sognet, er også meget velkomne!

Der skal synges, males, laves teater, ses film og leges og på den måde høre og opleve historierne fra Bibelen. Man skal undre sig, stille spørgsmål, tale sammen og undersøge kirken fra tårn til kælder.

Kirke- & kulturmedarbejder Charlotte står for forløbet, men man skal også møde organisten Bente og nogle af præsterne ved flere lejligheder.

Hvorfor skal børn gå til minikonfirmand?

Konceptet ”Minikonfirmand” har cirka 20 år på bagen og er udbredt i hele landet. Det er udviklet for at imødekomme børns naturlige undren og søgen indenfor det religiøse og åndelige felt.

Modsat for 50 år siden har de fleste børn og unge i dag ikke nogen religiøs grundviden at forholde sig til – men det betyder ikke, at de ikke har interesse for religion.

Minikonfirmand er en mulighed for at få lov til at undersøge, hvad kristendom er, både set fra et kulturelt, samfundsmæssigt og personligt  perspektiv.

Brønshøj Kirke skaber rammerne for at undersøge store emner som liv og død, godt og ondt, tro og tvivl og andre tanker som optager os mennesker – store som små.

Man giver børnene tid til at fordybe sig , undres og spørge – noget de kun sjældent får plads til i vores pulserende hverdag.

Og så har de det sjovt! – som et par minikonfirmanderne sagde sidste sæson: ”Jeg ville ønske, at der altid var minikonfirmand” og ”Må man gerne have minikonfirmand T-shirten på hver dag?”

Tilmelding:

Tilmelding kan ske pr. mail til kirke- & kulturmedarbejder Charlotte Maria Rasmussen på: cmr@bronshojkirke.dk

Det er gratis at gå til minikonfirmand.

Tidspunkter:

Mandage fra kl. 14.30-16

Sidste gang inden Jul er den 30. november. hvor der holdes juleafslutning og adventsspiral.

Efter nytår er der mulighed for at fortsætte eller hoppe på inden forløbet sluttes af Palmesøndag den 20. marts med en familiegudstjeneste, hvor minikonfirmanderne vil få overrakt deres diplomer.