Momo og tidstyvene opføres af Pilegårdens Teaterskole fra den 25. april og fire dage frem

web_og_infoskaerm_momo

Fra mandag den 25.-29. april opfører Pilegårdens Teaterskole en sprudlende og idérig familieforestilling inspireret af Michael Endes populære fortælling om Momo.

Når Pilegårdens Teaterskole opfører deres store årlige stykke på Folketeatrets Lille Scene i Grøndal Multicenter, så er alle Kulturhuset Pilegårdens kreative kræfter i spil. Billedkunstholdet bidrager til scenografien, og musikelever fra Rytmisk Center leverer lydsiden i bandet Black Jeans. Eleverne fra teaterholdet har lavet forskellige øvelser i løbet af året sammen med deres underviser Nina Hansen, som instruerer stykket, og alt sammen har peget frem mod den store finale: Opførelsen af elevernes helt egen fortolkning af en særligt udvalgt historie. I år har teatereleverne kastet deres kærlighed over den tyske forfatter Michael Endes historie om Momo og tidstyvene – en af hans mest berømte historier sammen med Den uendelige historie. Resultatet er blevet en fantasifuld og eventyrlig forestilling, som alle 5-15-årige vil kunne nyde.

Momo og tidstyvene er historien om pigen Momo, der kommer til en lille landsby. Ingen ved, hvem hun er, eller hvor hun kommer fra. Måske fra stjernerne? Det siger hun selv.

Hun får lov til at bo i byens amfiteater, og mennesker i byen lover at passe på hende. Alle holder af Momo, fordi hun kan noget meget specielt. Men en dag sker der noget besynderligt. Hendes venner har ikke mere tid til at komme på besøg. Det bliver koldere, og det er et eller andet, som er helt galt. De grå mænd indtager byen for at stjæle tiden, og Momo er den eneste, der kan redde sine venner.

________________________________

Forestillinger:

Den 25. april kl. 19.00
Den 26. april kl. 10.00 og kl. 14.30
Den 27. april kl. 10.00 og kl. 19.00
Den 28. april kl. 10.00 og kl. 14.30
Den 29. april kl. 10.00

Entré:
50 kr. (voksne) / 30 kr. (børn)
Institutioner/skoler med skuespiller i stykket: 20 kr.

Forestillingen opføres på Folketeatrets Lille Scene,

Hvidkildevej 64, i Grøndal Multicenter.

 

_______________________________