Musikalsk tigertræning for 0-3 årige og deres forældre

Der er lagt i ovnen til en hyggelig eftermiddag, hvor de 0-3 årige og deres forældre får stimuleret alle deres sanser til dejlig svingende musik. Søndag den 1. november kl. 15 har Børnejazzklubben inviteret Tiger Baby forbi Kulturhuset Pilegården.

Tiger_Baby

Til koncerten handler det på ingen måde om at sidde stille. En koncert med Tiger Baby handler nemlig om at danse, lytte, lege og lave sjove øvelser. Øvelserne er beslægtet med Tigertræning, som er en bevægelsesmetode for børn og voksne, der kombinerer elementer af børneyoga, samarbejdslege, familieakrobatik, kamplege, dans og musik. Lise Steffensen, som står for sang og leg til koncerten, er uddannet idrætspædagog og underviser i Tigertræning. Mange af øvelserne til koncerten er hentet herfra – og tilsat musik, der passer perfekt til. Musikken er hentet fra den store verden ogbliver spillet akustisk.

På scenen denne eftermiddag finder man desuden Michael Aabye fra Slagkraft på djempe og percussion, samt musikeren og sangskriveren Troels Alsted på guitar og kazoo. 

Man kan glæde sig til vilde, skønne sange, der styrker de mindste børns motorik og sanser.

Koncerten er en del af projekt Little Ears, som er støttet af Brønshøj-Husum lokaludvalg, Københavns Kommunes musikudvalg og Statens Kunstråd.