Næsten 10.000 har været inde og læse om Husums oprykning !

FODBOLD: Ikke alene har Husum Boldklub stået for en stor præstation på banen med oprykningen til Københavnsserien, klubben har også formået gennem 2700-netavisen at trække næsten 10.000 gratulanter til. Det er simpelthen fantastisk og viser jo bare, at de blå/hvide fra Nordrupvej er populære. Ikke bare i lokalområdet men helt udenfor landets grænser. Der er lykønskninger fra flere lande, hvor tidligere beboere fra Husum jubler med.

vinderne

Efter nogle meget magre år skinner solen igen i Husumparken, hvor begrebet “Klubliv” regerer. Når man har fulgt Husum Boldklub tæt de seneste år, så er den store omvæltning, der er sket bare helt unik. Sidste år kom en yderst kærkommen opmuntring fra Københavns Kommune, nemlig det nye anlæg i Husumparken. Det er et stort skridt på vejen, selvom der lige mangler lidt ekstra hist og her. Men det kan vel komme. Foreløbig kan den lokale klub glæde sig over stor opbakning, hvad enten man spiller ude eller hjemme. Og her i netavisen kan vi jo bare kigge på læsertallene, når der skrives om de blåhvide. De er virkelig imponerende.

Efter sommerferien venter så en ny og sværere række, men med den ånd og indstilling der hersker i Husums førsteholdstrup både blandt spillere, trænere og i staben omkring, skal det nok gå. Og spændende at se tilskuergennemsnittet i Husumparken, når klubber som Skovshoved, KFUM og NB Bornholm f.eks. kommer til. I forvejen hersker et imponerende tal – både ude og hjemme, når Husum spiller.

                                                  mkk

                                       Selvfølgelig skulle træner Krøger have en lufttur efter triumfen

Og så lige en ting til. Med bare fire point i de sidste to kampe, er Husum sikker på at bevare den førsteplads, de har haft stort set hele sæsonen. Tårnby FF fik nemlig kun uafgjort mod færingerne på Kløvermarken, og det betyder, de er tre point efter. Husum mangler Rødovre ude lørdag kl. 13.00 og Amager FF hjemme lørdag den 25. juni kl. 15.00. Det er to hold fra nederste halvdel i rækken, så hvorfor ikke lige gøre arbejdet helt færdigt ! Tårnby mangler Vigerslev og Udfordringen – to langt sværere modstandere.

Foto: Christian Christensen