Nej det er ikke Silkeborg søerne - det er Brønshøj

IMG_0998

Uanset hvilken årstid vi har, er en tur med denne udsigt altid en oplevelse. Og nej vi er ikke ved Silkeborg søerne, men derimod i Brønshøj – nærmere bestemt ved Utterslev mose. Så smukt ser der ud – og er der så noget at sige til, at vi er mange, der fryder os over denne skønne plet – ja nærmest praler lidt af den ?! Hver dag – især i denne tid – vil man se mange mennesker, der går turen rundt om mosen. Den byder på så meget, at man bare må have den oplevelse med. Motionsløbere og cyklister nyder også at færdes i disse skønne omgivelser.

I sidste uge fokuserede vi på Bellahøj Svømmestadion/friluftsbad, som er en anden af de mange prægtige tilbud, Brønshøj har at byde på. Denne gang kigger vi lidt på vores skønne mose, som også byder på et helt fantastisk fugleliv.

004

Der her syn er da næsten fra et HC Andersen eventyr, ikke ?

002

Eller hvad med det her ?!

006

Stort set har fuglelivet, den gående og cyklende trafik fundet ud af, at der skal være plads til hinanden. Man møder næsten hver gang de kære små venner på stierne, og i mange tilfælde gider de knapt nok at flytte sig. Den tillid er vigtig at opretholde.

007

Også børnene har fine muligheder for at slå sig løs i mosen. Der er etableret legepladser, de kan hygge sig med. For forældrene er den eneste opgave, at få de små til at forstå, at fuglene også skal kunne være på arealerne i fred.

Læg også mærke til billedet nederst – for fodbold- og naturelskere er det billede nærmest komplet. Den smukke mose med de fire lysmaster i baggrunden, som danner rammen omkring vores lokale stadion – Tingbjerg Ground.

IMG_0997

28.juli 2014