Nu foreligger afslutningsrapporten fra Områdefornyelse Husum, læs den her ...

                                              index

“Vi har nået rigtig meget i de 6 år, vi har arbejdet i Husum. I vores afslutningsrapport fortæller vi om, hvordan vi igennem vores projekter har arbejdet med at løfte Husum fysisk, socialt og kulturelt”..
 
Sådan indleder Områdefornyelse Husum sin længe ventede afslutningsrapport, som man i dag kan gå ind og læse her i 2700-netavisen.
Formålet med denne rapport er at beskrive Områdefornyelsens arbejde med kvarterplanen, og hvordan denne er blevet realiseret fra de indledende tanker i 2009 til håndgribelige projekter i 2015. Rapporten fokuserer på arbejdet før, under og efter projekterne, på hvor de er forankret, og på den læring, der er fremkommet af projekterne.
Her er tale om et ret så digert men interessant værk.
 
Den 6. juli i år takkede Områdefornyelsen af, og det skete med disse bemærkninger:
 

Efter seks års arbejde med at løfte Husum fysisk, socialt og kulturelt takker Områdefornyelse Husums sekretariat af for denne gang.

– Vi vil derfor gerne sige tak for seks spændende år i Husum til alle, der på den ene eller den anden måde har været med til at sætte gang i den positive udvikling, som Husum nu oplever, siger man fra Områdefornyelsen.

– En særlig stor tak går naturligvis til de mange Husum’ere, der har taget del i områdefornyelsesprojekterne med inputs til, hvordan projekterne kunne blive endnu bedre.

Hvis I fremover har spørgsmål til områdefornyelsesprojekterne, kan I stadig skrive til husum@tmf.kk.dk.

Den nye rapport er så afslutningen på seks spændende år, og når man har læst den igennem, så indser man, at Områdefornyelsen ikke levede forgæves.

Rapporten er udgivet af: Teknik- og Miljøforvaltningen

Sprog: Dansk

Download publikationen

Få adgang til publikationen med det samme ved selv at hente den fra internettet. Det kan tage lidt tid at indlæse publikationen på din computer.

Områdefornyelse Husums afslutningsrapport.pdf 7.98MB