Nu skal Brønshøj dyrke zumba med Carina

zum

Til september får alle i bydelene en super mulighed for at dyrke zumba, når Carina Camilla Rusbjerg starter hold op i Pilegården. Carina vender dermed tilbage til bydelen, som hun forlod, da hun blev voksen.

– Ja jeg kommer fra Brønshøj og har bl.a. gået på Brønshøj Skole, fortæller hun til 2700-netavisen. – Jeg har også gået i ungdomsklubben Smørhullet, så det er bestemt ikke et fremmed område, jeg kommer til. Spredte rygter har fortalt mig, at flere fra Brønshøj trænger til at komme i form, siger Carina med et smil, – så jeg har valgt, at vi skal gøre noget ved det. Siden 2010 har jeg undervist 2-3 gange om ugen i Ølstykke, og det fortsætter jeg med, selvom jeg starter i Brønshøj. 

                                                                 20150623_111100                   

Helt tilbage til 2000 blev jeg uddannet gymnastikinstruktør og har efterfølgende taget utallige inspirationskurser. Jeg har undervist i alt lige fra far-mor – og børnegymnastik, drenge spring og små spilopper m.m.. I 2010 tog jeg uddannelsen som zumba fitness instruktør og blev totalt bidt af zumbafeberen. Så efterfølgende tog jeg zumba kids – zumba toning – zumba gold og zumba pro skills uddannelserne. Derfor er jeg godt rustet til at give alle interesserede i Brønshøj en grundig og sjov undervisning i zumba. Det er bare om at melde sig til, da jeg som nævnt starter til september. Man kan ringe og høre nærmere på 60403100, slutter Carina.