Nu tegner Serie 2 pludselig til en gyserafslutning efter at Fix uventet tabte

IMG_1854 - KopiEfter det uventede nederlag, skal træner Casper Christensen og hans spillere vist lige have en lille snak

FODBOLD: Hvem havde nu set den komme ? Her har Fix gennem lange perioder i sæsonen virket stabile og sikre, og så går holdet pludselig hen lørdag eftermiddag og får gummiben og taber 2-3 i Pilesvinget mod FC Sydhavnen, som ellers ikke skulle være særligt skrækindgydende. Da Stefan samtidig vandt hjemme på Rådvadvej med 3-2 over Amalie, er der blot to point, der skiller de to klubber. Sunred Beach ligger på førstepladsen, og meget tyder på, at de bevarer den føring, selvom man jo igen ser, at alt kan ske i fodbold. 60 – 58 og 56 sådan er pointene i toppen af rækken.

Her skal dog indskydes en meget vigtig ting. Sunred Beach tager i næste kamp søndag den 21. juni kl. 11.45 mod Stefan i Ryparken, og der kan meget falde på plads, hvis hjemmeholdet vinder. Så er de oppe, og hvis Fix så kan besejre Valby BK dagen før – lørdag den 20. juni kl. 11.15 på Værkstedsvej, så er den hjemme. Men for pokker da – hvorfor skal der pludselig nerver på og udregninger ??

Serie 2 ballet lukker med Fix mod B. 1960 i Pilesvinget torsdag aften den 25. juni kl. 19.00, og da er tingene forhåbentlig sat på plads. Stefan møder den 28. juni kl. 11.45 BK Olympia på Rådvadvej.