Ny sæson for Open Stage i Pilegården starter torsdag

Mørket sænker sig, men talenterne lyser op i Kulturhuset Pilegården på torsdag den 9. marts kl. 19.30, når en ny sæson Open Stage bliver skudt i gang med indslag og talenter fra nær og fjern. Der er fri entré.

Idéen er egentlig simpel: Har man et talent, så har Open Stage scenen. Nu begynder en ny sæson af Open Stage og interessen for at optræde har været stor. Den faste værtinde Mette Soraya Svane er blevet kontaktet af et væld af optrædende, og nu er programmet for første aften klar.

Første indslag er gruppen NordArab, som består af den dygtige og efterspurgte palæstinensiske oud-spiller Bilal Irshed, den ligeså spændende kurdiske musiker Yasar Tass på saz og percussion og Mette Soraya Svane på sang, guitar og orientalsk dans. De spiller nordiske og mellemøstlige toner, der flettes sammen til et crossover lydtæppe. Herefter synger Marco Martiri italienske sange med sin smukke stemme og stemningsfulde guitarspil, hvorefter han giver scenen videre til Uffe og hans 12-strengede guitar. Uffe spiller sine egne sange indenfor den danske sing-songwriter tradition. Derefter kommer dramapædagog Mette Steiner, som altid er fuld af sjov og ballade. Hun giver den gas på scene som Ukulele-Ulla. Der bliver også tid til en optræden af Elizabeth Mroz, der arbejder med kropsterapi, mindfulness og Body Art Performance. Hun optræder med intuitiv, improviserende dans og lyd, hvor hun udtrykker øjeblikkets energi og stemning.
Med andre ord: Programmet er som altid sprudlende alsidigt! Der er Open Stage igen fredag d. 7. april med besøg af blandt andet Romamusikere fra Tyskland, da d. 8. april er International Romadag. Sæt også kryds ved torsdagene d. 27. april og d. 1. juni. Og skulle man selv have X-Factor og mod på at give et nummer, så er man velkommen til at kontakte Mette Soraya Svane på mail: mail@mettesvane.dk eller tlf. 53 51 32 60.

 

Open Stage er støttet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg.