Nye hypnoseshows i Pilegården

Som seere på TV2-Lorry kunne se med på i forrige uge, så gik latterbølgerne højt, da komikeren og showhypnotisøren Morten aRogvi kiggede forbi Kulturhuset Pilegården i marts måned. Man kan opleve ham igen fredag den 9. maj kl. 19.30.

 

morten_arogvi_pressefoto

Som Morten aRogvi gjorde opmærksom på, da han gik på scenen i Kulturhuset Pilegårdens café, så er det ikke mindst de frivillige blandt publikum, der lader sig hypnotisere, der får sig en sjov oplevelse til et hypnoseshow. Det gjorde sig ikke mindst gældende til hans show i Pilegården, hvor de frivillige både fik sig en køretur i en sej bil og et gedigent, undertrykt grineanfald til en sjov film i biografen. Gik man glip af Morten aRogvis show, så er der nu to chancer for at opleve hans særlige blanding af comedy og hypnose til to nye shows i Pilegården.

Morten_aRogvi_kulturhuset_pilegaarden_2014_foto_Kulturhuset_pilegården

Fredag den 9. maj byder ligesom det sidste show på en smagsprøve på hans kommende show med den ambitiøse titel “Det perfekte show”. Og selvom det stadig er under udvikling, så er det med garanti stærkt underholdende. Alt foregår naturligvis live og i tæt kontakt med publikum.

Billetter til 60 kr. købes i forsalg i via Kulturhuset Pilegårdens hjemmeside eller i døren. Medlemmer af foreningen Magisk Cirkel får 20 kr. i rabat.