BB's bedste 7-mandshold blev pokalmestre tirsdag aften !

Brønshøjs 7-mands 1. senior var tirsdag aften i pokalfinalen mod Kløvermarken, og det blev en kamp med masser af mål, intens, hård fight og sidst men ikke mindst en sejr på 4-3 efter 2 gange 30 minutters spil og et fantastisk comeback, der bød på hele tre mål til Brønshøj i de sidste ti minutter.

Pokalen

2700-netavisens udsendte Christian Haslund til pokalfodbold i Valby                                                                                                 Foto: Henrik Haslund og Thomas Løser

Brønshøjs pokaleventyr startede allerede i slutningen af april i år, da holdet sammen med AIK Frederiksholm, skulle i kamp i 1. runde, og spillede sig videre med en 7-3 sejr.. Derefter var det Fremad Valbys tur til at blive sendt ud af pokalen, da Brønshøj på udebane vandt 4-3.

I kvartfinalen gik det så ud over Fremad Amager, hvor Brønshøj nok en gang sejrede på udebane denne gang med cifrene 6-5. I semifinalen skulle hvepsene møde IF Føroyar, men de kunne imidlertid ikke ikke stille hold, og Brønshøj var dermed klar til finalen mod Kløvermarken.

Kampen startede meget lige med et lille boldovertag til Kløvermarken, men chancerne udeblev hos begge hold. Den chanceløse start blev dog hurtigt glemt, da Brønshøj efter 12 minutter bragte sig foran 1-0.

Den føring fik BB dog kun lov til at have i et minut, da Kløvermarken sikkert udnyttede et straffespark og bragte balance i regnskabet til 1-1, hvilket blev resultatet efter de første 30 minutter.

Fight

2. halvleg var ikke et minut gammel, før Kløvermarken bragte sig foran 2-1, og så gik det lige pludselig stærkt med målscoringen. Brønshøj kom på 2-2 efter 36 minutters spil, men bare to minutter senere bragte Kløvermarken sig igen foran med et kraftfuldt skud og fem minutter efter stod det pludselig 4-2 !

Man siger ofte at 2-0 er den farligste føring, men for Kløvermarken var det i dette tilfælde 4-2. To-måls føringen gjorde nemlig, at Amager-holdet trak sig langt tilbage på banen, og lod Brønshøj spille bolden rundt.

Det gik meget godt i ti minutter, men med et kvarter tilbage, måtte Kløvermarken spille seks mod syv i 5 minutter efter at have modtaget et gult kort. Det straffede Brønshøj og reducerede til 3-4.

Netop som Kløvermarken blev fuldtallige, begik deres målmand et groft frispark, der på ny resulterede i et gult kort til Amager-holdet, og ligesom før forstod Brønshøj at udnytte overtallet.

Det lykkedes at udligne til 4-4, og to minutter før tid kombinerede Brønshøj sig igennem Kløvermarkens forsvar og bragte sig foran 5-4.

Kløvermarken forsøgte til sidst at få udlignet, men Brønshøj spillede klogt og taktisk i slutfasen og efter lidt over fire minutters overtid, kunne de lade sig hylde som pokalvindere til stor glæde for dem selv, ledere og de fremmødte tilskuere.