Vi har passeret 13.000, som har været inde og læse om netavisens nye sportspris

                                                                    4479

AFSTEMNING: Det er fuldstændig vildt. Siden 2700-netavisen søndag eftermiddag lancerede Brønshøjs nye sportspris, har over 12.000 været inde og læse om prisen, og afstemningen er i fuld gang. Der er tre nominerede, og i sær to af dem har trukket fra. Men, men – den tredje er ved for alvor at vågne op, så det bliver en helt afsindig periode indtil nytårsaften kl. 23.59, hvor afstemningen stopper. Så til alle interesserede, der er god tid. Det ville være fristende at give et praj om stillingen lige nu, men det springer vi over. Dog er det relevant at oplyse, at de to der fører, har næsten lige mange stemmer lige nu.

Vær opmærksom på, at de stemmer som afgives, skal falde på 2700-netavisens facebookside – eller sendes til fa@2700-netavisen.dk. Begge dele har man benyttet sig flittigt af. Man stemmer på facebook ved at “like” under en af de nominerede.

Så jo – vi har vi armene oppe. Læserne i Brønshøj og Husum viser virkelig, at de gerne selv vil vælge den eller de idrætsudøvere, der skal have 2700-sportsprisen 2014. For netavisens vedkommende har vi allerede slået den rekord på over 4.500 læsere, der blev sat indenfor 30 timer for godt en måneds tid siden.

De tre nominerede er: Husum Boldklub – Nicklas Dannevang, BB og Boldklubben Fix ..