Oysterband giver koncert på torsdag

 

 
Oysterband er i dag et af de store navne indenfor den moderne britiske folk-rock. Et akustisk, altid intenst og til tider stærkt rockende liveband!
 

Oysterband har turneret i 35 lande siden 1978, indspillet hele 12 studie-albums og vundet ikke færre end fem af de eftertragtede BBC Folk Awards. Den kritikerroste gruppe er i dag en regulær drivkraft på den engelske rootsmusik-scene. De har spillet folk-musik lang tid før genren blev så velanset og hip, som den er i dag – også op gennem 80’erne og 90’erne, hvor genren havde hårde tider. Men Oysterband har også været med til at udvikle genren. Udgangspunktet er og har altid været en dybtfølt kærlighed til den akustiske folkmusik, som gruppen tilsætter elementer af rock. Mange vil tilføje, at gruppens tekster tilmed har et temperament, som man ellers kun finder i punkmusikken. Det skyldes nok især deres plader fra 1980’erne, der leverede en heftig kritik af Thatcherske England.

Deres koncerter bliver ofte sammelignet med den skotske gruppe Runrig, så publikum kan kun forvente en medrivende og intens musikoplevelse.

Gruppen er lige nu akuel med albummet Diamonds on the Water fra februar i år, og koncerten byder på såvel nyt materiale, som numre fra det rige bagkatalog.

John Jones: Vokal og melodeon.
Alan Prosser: Guitar, vokal.
Ian Telfer: Violin, concertina og vokal.
Dil Davies: Trommer.
Al Scott: Bas, mandolin og vokal.

Koncerten starter kl. 20-23 ..

Arrangeret af musikforeningen Music House Brønshøj.

Entre kr. 160.-