Kristian fejrer 25 års jubilæum med sit populære Ark Studio på Stenløsevej

Det er og bliver en solstrålehistorie. For 25 år siden åbnede en meget ung mand, Kristian Dalsgaard, sit eget lille pladestudie i en bungalow på Stenløsevej. Det var dermed en drøm, der gik i opfyldelse, og han var helt opsat på at se, om den kunne realiseres i længden. Konkurrencen var også dengang benhård, så det var lidt af et sats.

ark1

Musikere fra Den Kongelige Danske Livgarde er her fotograferet med Kristian foran ARK-studiet på Stenløsevej. Det blev til flere optagelser.

Lørdag den 1. oktober fejrer den nu 25 år ældre Kristian et flot jubilæum med ARK Studio. Et kvart århundrede har han formået at lave et utal af spændende produktioner og indspilninger med flere og flere kendte kunstnere. ARK Studio har ganske enkelt manifesteret sig som et af de bedste indspilningstudier, vi har herhjemme. Det har samtidig givet en trafik af gedigne navne, som nu alle kender Stenløsevej, Husum og Brønshøj.

                                                       ark_gamle_studio

                                                                     Sådan så det ud i starten

Men det har naturligvis kostet blod, sved og tårer. Man opbygger ikke et hyper moderne og opdateret indspilningstudie på fem minutter. Det tager tid, kræver tålmodighed og tro på, at det vil lykkes. Men det har Kristian haft hele vejen igennem. Og så har han hele tiden sørget for at have det nyeste og mest avancerede grej i sit studie. Men selvom man har det, er det jo ikke sikkert, man kan få tingene til at fungere med de mange forskellige personer og typer, der indfinder sig. Her må man dog også konstatere, at Kristian har bestået med sin altid høflige, ydmyge og imødekommende måde at være på.

kramer_klipper

Daværende overborgmester Jens Kramer Mikkelsen klippede snoren over, da to nye tilbygninger blev indviet i 1999.   

Der er altid en rar og hyggelig harmoni i ARK, når der arbejdes med instrumenterne og mikserpulten, og den slags rygtes i takt med perfekte indspilninger.

Så med hensyn til fremtiden, så vil Stenløsevej fortsat være Husums Abbey Road med ARK Studio som det centrale punkt.

Vi gratulerer Kristian Dalsgaard og ARK med de første flotte 25 år, og lader en del billeder fortælle resten af historien.

ark3

Brødrene Seebach bruger jævnligt ARK-studiet – og er meget glade for det

ark2

Aguas Søren Rasted og legenden Bent Fabricius Bjerre har også brugt ARK-studiet.

ark6

Her er Kristian sammen med den populære gruppe Infernal med Lina Rafn og Paw Lagermann.

ark4

Og så er det lige en del af Shubidua, der er i studiet.

Det skal også tilføjes, at Kristian Dalsgaard gennem tiden har involveret sig i bydelen flere gange med hensyn til hjælp med blandt andet højtaleranlæg til bl.a. juletræstændinger og i Brønshøj Boldklub.

kristian

Han har også lagt studie til indspilninger med Brønshøjs supportere og Husums førstehold. Og med den reklame han nu giver lokalområdet med sit studie, må man bare sige – godt gået Kristian !!