- På søndag siger vi farvel og tak - men vi glæder os til pensionisttilværelsen

IMG_2314

Sådan siger Lis og Hans Rasmussen, der på søndag den 20. december slutter et næsten 30 år langt forretningseventyr i Brønshøj med deres populære butik Marie D’Issy på Krabbesholmvej. – Vi er begge blevet 66 år, og nu vil vi have mere tid til os selv, vores dejlige børnebørn og i det hele taget gøre mange af de ting, butikslivet har forhindret os i.

2700-netavisens redaktør har gennem tiden fulgt dette lille eventyr på forholdsvis tæt hold, og hatten må løftes for en succes gennem de mange år – trods krisetider og hvad der ellers er fulgt med.

                                                 12314695_10207456356662420_1812648773284985696_o

Fra starten på Frederikssundsvej 154 i en lille butik og til dér, hvor det hele nu slutter, har det hele været styret med sikker hånd – og vi kan vel godt være enige om, at stort set ingen i Brønshøj er i tvivl om, hvor Marie D’Issy har haft sit domicil. Det lille hyggelige hjørne på Krabbesholmvej har altid blomstret med spændende varer og en indretning og atmosfære, som kunderne har holdt af. 

Men nu forsvinder det festlige indslag i bybilledet, for det der følger efter, er en udvidelse af biblioteket, så der fremover vil komme bogcafé, og de to ting vil blive smeltet mere sammen. Dermed er Brønshøj så også blevet endnu en detailbutik mindre.

IMG_2315

Lis og Hans siger farvel på søndag. Mon ikke mange vil kigge indenfor og ønske dem held og lykke med den nye pensionisttilværelse ?

– Allerede for tre år siden gik Hans og jeg og talte om, hvor rart det ville være at trække os tilbage, fortæller Lis Rasmussen. – Når man har “været på” i så mange år, bliver man selvfølgelig lidt træt hen ad vejen. Men det var nu ikke bare at stoppe. Flere ting skulle på plads, og først nu kan vi med god samvittighed og en forventningens glæde sige farvel. Ingen skal dog misforstå situationen. Vi stopper ikke, fordi det går dårligt. Slet ikke. Marie D’issy går faktisk fint i dag, hvor krisen så småt har lagt sig. Så det er udelukkende vores eget ønske. Nu skal der være mere tid til børn og børnebørn, og vi vil da også meget gerne på lidt rejser rundt omkring. Det har der jo aldrig været tid til før.

 – Vi vil gerne have lov til at sige tak til alle vores dejlige kunder, ja alle de skønne mennesker, vi har mødt i årenes løb. De vil uden tvivl blive savnet, men vi har da en mulighed for at møde flere af dem i Brønshøj, hvor vi naturligvis bliver boende, slutter Lis Rasmussen.

16-12-15                                                                                                                                    -tony