Nikolai og Ronnie: - Vi er bare så lykkelige over den store opbakning, vi har fået

Som lovet fortsætter vi her historien om Pejsegaardens nylige afdansningsbal, som var det første under ledelse af Nikolai og Ronnie Handskemager.
Efter pausen blev Pejsegaardens nye undervisere, Louise Jul og Martin Oliver præsenteret med en flot og meget inspirerende moderne dans. Man kan kun sige, at der er noget at se frem til når sæson 2017/18 starter den 11. september.
Foto: Niels-Steen Andersen
Naturligvis blev der ikke afholdt afdansningsbal for Pejsegaarden uden deltagelse af vor egen 2700-dansedronning Britt Bendixen, som i 2. del af showet sagde stor tak til det samarbejde, hun har med Nikolai og Ronnie. Det var også Britt, der tidligere på året overrakte 2700-Bydelsprisen til det ihærdige par. De kvitterede med at tage mikrofonen og takke for det samarbejde, de tre har sammen i hverdagen med begges danseskoler på Pejsegaarden.
Og selvfølgelig kom Britt Bendixen ind på parrets måde at renovere Pejsegaarden på, hvor stilen og sjælen i huset er bevaret, og så samtidigt give huset den opløftning, som det trængte til. Det var meget bevægende for alle i hallen – ingen kan være i tvivl om den store respekt, de tre har imellem sig.
Alle undervisere, frivillige hjælpere og parrets familier, som var kommet for at hjælpe til blev undervejs kaldt ind – for at få en tak af parret og en stor tilkendegivelse af de 600 tilskuere i hallen.
Som afslutning på dagen var alle deltagere og tilskuere på dansegulvet, for selvfølgelig slutter en danseskole et afdansningsbal af med fællesdans – alle aldre gav den alt hvad den kunne bære under nyklippede og nu korthårede Ronnie Handskemagers kyndige undervisning i bedste Grease stil.
– Det har været en fantastisk sæson, folk har taget overvældende godt imod os her i Husum, og vi er så glade for den store tilstrømning af glade dansere i alle aldre, vi har oplevet, sagde en glad Ronnie Handskemager, da det hele var vel overstået. – Jeg kan slet ikke vente til, at næste sæson starter den 11. september. Vi har et imponerende program med dans for alle og har et storslået team af undervisere, som jeg ikke kan være andet end superstolt af. Tilmeldinger til næste sæson er begyndt at strømme ind, så man skal skynde sig at tilmelde sig på vores hjemmeside pejsegaardendans.dk hvis man vil være med. Man er selvfølgelig også velkommen til at komme til en gratis prøvetime efter sommerferien.
Parret Handskemager udtrykte efter den store fællesdans, at de var boblende lykkelige af den begejstring og store opbakning de oplevede igennem hele dagen.
Som vi har skrevet før, har de to pustet nyt liv i bydelen – og Pejsegaarden er igen blevet et midtpunkt for alle danseglade i 2700-området – og uden for !