"Det nye" Pejsegaardens afdansningsbal blev et brag af en fest

Lørdag den 24. juni samlede Pejsegaardens nye ejere Nikolai og Ronnie Handskemager for første gang alle sine børnedansere, pardansere og motionsdansere i alle aldre til et brag af et afdansningsbal med 600 glade dansere og gæster i Herlev hallen. 2700-netavisen bringer her den første af to historier fra det vellykkede arrangement. Anden del kommer fredag.
Foto: Niels-Steen Andersen
Det var et imponerende syn, da de mange dansere indtog gulvet i indmarchen, og Ronnie Handskemager slog i sin velkomsttale fast, at selvom det var første gang i Pejsegaardens nye æra, at man inviterede til afdansningsbal, så ville dagens begivenhed være starten på en lang tradition, der nu er indledt.
Efter indmarchen var de charmerende 2-4 årige dansere de første på gulvet, i sjov koreografi og indimellem med meget selvstændige trin.
Derefter overtog danseskolens store succes motionsholdende De DansendeDivaer og Girls & Gays gulvet i en energifyldt og smittende omgang dans til glad pop musik – hvor flere sang lystigt med – deres energi spredtes i hele hallen, og stemningen var elektrisk!

Alle pardansere både begyndere og øvede startede deres dans med indmarcher, som endte i flotte formationer af lange rækker af dansere. Derefter dansede alle parrene vals, cha cha cha, Quickstep, Jive og Wienervals, så ikke et øje var tørt.
Der var hip hop og showdance med attitude og flotte effekter med flag i stærke farver. Selv voksne piger gav den gas i hip hop – holdet fik en flot 4. plads ved DM i hip hop tidligere på året, så man må sige at hip hop ikke har en alder efter at have set de seje damer sende håndtegn ud i hallen.
Lige inden pausen gav danseskolens succesfulde undervisere Claudia Rex, Henrik Lindegaard og Ronnie Handskemager et tempofyldt show fyldt med forskellige dansestilarter, fart over gulvet, overraskende og festlige kostumeskift og imponerende løft – det blev belønnet med stående applaus fra alle publikummer.
Fortsættes på fredag ….