Revykongen Flemming Krøll af Sydhavsøerne har gjort det igen

                     Krøll

        Traditionen tro, stod Flemming og Birthe Krøll selv og tog imod premieregæsterne til årets revy.

Han var engang en ganske almindelig god visesanger, og i dag er han en af de dygtigste revymagere, vi har i landet. 60-årige Flemming Krøll manifesterede sin position torsdag aften, da Nykøbing Falster Revyen havde premiere for øjnene af et stuvende fuldt hus. Man var nemlig lidt spændt på, om han kunne følge succesen op fra de foregående år.

Men det kunne han og hans fremragende hold af revyskuespillere. Årets revy kørte smertefrit gennem lydmuren som både morsom, festlig og tempofyldt. Ikke et eneste øjeblik sad man og vovede så meget som at se på uret. Der til foregik der for meget på scenen. Og det er jo ekstra sjovt, når den tunge supersværvægter med det flotte skæg selv folder sig ud på de skrå brædder.

Men det er en speciel revy i år, for det er 25. gang Flemming Krøll står i spidsen for Nykøbing Falster Revyen. En imponerende præstation. I 1985 vovede han sig første gang ud i revyeventyret, da han overtog Nykøbing. Den kørte han i første omgang et par år. Efter andre spændende udfordringer indenfor gamet vendte han så senere tilbage til ståstedet.

I dag blomstrer det hele på gågaden i sydhavsøernes hovedstad, og mange valfarter til Nykøbing fra hele landet, når Krøll lancerer årets revy.

Med en så imponerende baggrund, var der naturligvis lagt en afdeling ind i årets revy, som omhandlede jubilæet.

Vi skal ikke gå i detaljer omkring selve forestillingen. Blot slå fast at alle de medvirkende sælger varen. Både sammen og individuelt. Og musikken er der god gang i gennem hele forestillingen. Det skal også fremhæves, at teksterne i revyen var af superligastatus.

krøll4

Da det hele var overstået, skulle Flemming Krøll takke til højre og venstre for et kæmpe stykke arbejde af alle foran- og bagved tæppet, og en af dem der blandt andet fik tak og stort bifald var vores egen Susanne Breuning, som igen i år har haft en vigtig finger med i spillet.

                                                        Krøll5

Selvom de ikke deltog i revyen inde i teateret, så skal der lyde ros til det store postorkester, som spillede fortræffeligt og var med til at give aftenen den helt rigtige optakt.

Vi kan varmt anbefale turen til Nykøbing F – Krøllbassen har gjort det igen !

Skal vi vove os ind på uddelingen af stjerner, så må det blive 6 ud af 6 mulige ..

                                                                                                                                                            -ny