Så er Danmarks første T-Fitness åbnet på Husum Torv

I lørdags åbnede den seneste nye butik i 2700 Brønshøj – T-Fitness på hjørnet af Frederikssundsvej og Storegårdsvej. Åbningen skete under pæn stor opmærksomhed, og mange var inde og se, hvad der fremover kan bydes på, og naturligvis kiggede 2700-netavisen med. Dermed har T-Fitness for første gang gjort sin entre i Danmark, og det skal blive spændende at følge den flotte butik på Husum Torv.

IMG_1411

T-Fitness har udviklet sig til at være Europas førende specialist i salg af sportsredskaber til hjemmebrug med over 250 ansatte

Med over 6000 forskellige varer i firmaets onlineshop tilbyder man kunderne et håndplukket, højkvalitativt, fabrikat uafhængigt produktsortiment indenfor fitness og fitnessredskaber.

T-Fitness firmafilosofi er at tilbyde kunderne det bedste produkt med den bedste service til den bedst mulige pris set i forhold til kvaliteten, og man har opbygget filialnet over hele Europa (19 filialer) ..

IMG_1413

Sport-Tiedje GmbH tilbyder et omfangsrigt produktsortiment på følgende områder: Crosstrainer / ellipsetrainer, løbebånd, ergometer, kondicykler, romaskiner, boksesport, pulsure, multimaskiner, små redskaber til  styrketræning, børnelegetøj, bordtennis, sportsbeklædning, Redskaber til semi-/professionel benyttelse og meget mere.