Så er der igen skumringsgudstjenester i Brønshøj Kirke

093

Igennem flere år har der været stor søgning til Brønshøj kirkes skumringsgudstjenester, og det er baggrunden for, at der nu vil være skumringsgudstjeneste hver søndag kl. 16.00 i vinterhalvåret.

– Jeg synes, der er en helt særlig stemning i det gamle kirkerum ved sådan en skumringsgudstjeneste, siger en kirkegænger, der ellers ikke mener, at den traditionelle søndagsgudstjeneste kl. 10.00 er noget for ham, men er glad for skumringsgudstjenesterne. – Jeg sætter pris på enkelheden, og så handler det om noget, der har med vores liv at gøre, siger han.

Sognepræst Peter Nejsum er glad for den slags meninger: ”Det er en som den her, der bestyrker os i, hvor vigtigt det er med den slags tilbud i folkekirken, hvor kirkerummet, musikken, poesi og refleksion skaber en særlig stemning, og at der tales i øjenhøjde til den, der måske ikke før er gået kirke.

Skumringsgudstjenesterne holder pause i december, men fra januar går det løs igen lige til påske. Hver gudstjeneste har et tema, og temaerne for vinterens gudstjenester er f.eks. ”Kæmp!”, ”Himmel og helvede”, ”Mod”, ”Af børn og fulde folk…” og ”Forvirring.”

Alle finder sted søndage kl. 16.00 i Brønshøj kirke.