Så fik Husum Boldklub sin egen slagsang "Blå/Hvide Farver" - hør den her !

Slagsangen lanceres ved først kommende lejlighed, når Husum spiller i Gadelandet . Det kunne allerede have været Skærtorsdag den 2. april kl. 13.30 til kampen mod Hellas, men da den spilles på kunsten i Tingbjerg, har man besluttet at vente. Husumparken er jo lukket på grund af anlæggelsen af den nye kunstgræsbane, så Gadelandet bliver hjemmebanen for de blå/hvide i foråret. Derfor gør vi nu en undtagelse og præsenterer sangen her i 2700-netavisen. Den er optaget i Danmarks populæreste studie ARK på Stenløsevej hos Kristian Dalsgaard og ligger nederst på siden her.

En hyggelig søndag formiddag var Husum Boldklubs førstehold for første gang i et indspilningsstudie for at indsynge den slagsang, 2700-netavisen lovede at lave, da de blå/hvide fik overrakt 2700Sportsprisen i begyndelsen af januar. Og lad det være sagt med det samme – Husum spillerne har det ikke kun i benene !              

          IMG_1771

Efter et par gennemlytninger var spillerne klar til at løse opgaven. Alle havde fået tekster, så det var bare på med hovedtelefonerne og så tage opstilling foran mikrofonerne. Her blev der godt nok krydret med mange sjove kommentarer, men da det gjaldt, var alle koncentrerede og seriøse.

IMG_1775

Der blev sunget til, så tankerne gik hen mod Parken, når der er landskamp. Nu bliver det så bare en anden af slagsen – nemlig Husumparken, der får fornøjelsen af slagsangen, når den står klar. Men det får vente, indtil man er færdig med den nye kunstgræsbane. Indtil da hedder det i første kamp Tingbjerg og derefter Gadelandet !!

Efter nogle optagelser kunne Kristian Dalsgaard gå i gang med at mikse det hele sammen, så det blev en flot og iørefaldende enhed. Det skal også lige nævnes, at grundbåndet – musikken og den stemme spillerne skulle synge efter, var optaget i AMC studiet i Ringsted med René Taagehøj bag knapperne og pulten. Så der har været flere ind over – og tak for det !

IMG_1776

Da Husum delegationen hørte det færdige resultat var begejstringen stor. Som én så frejdigt udbrød, “når DBU hører sangen, vil de garanteret lade landsholdet spille i blå og hvide farver” !!

IMG_1777

Humøret var højt – og sangen sad lige i skabet. Spillerne foreslog for øvrigt et nyt begreb i dansk showbusiness – “Antony and the Famous Husum Boys” – det kunne jo komme an på en prøve. I hvert fald har bydelen nu fået sit eget store boy-band ..

IMG_1779

Så skal der lyttes – Husum spillerne var spændte på resultatet – og meget tilfredse med indsatsen.

IMG_1780

Husums Godfather Johnny tjekker, om hans drenge har gjort det godt nok. Det samme gør træner Martin Krøger i sofaen. Han havde taget sin datter med som maskot … Alt blev godkendt og nu er Husums spillere foreviget i musikkens verden.

Hør Husum spillerne synge her: