Salmemaraton-stafetten er igen nået til Brønshøj Kirke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I september 2012 startede et maraton der ”løber” over ca. 3 år.

Så nu skal sidste sæson synges i gang i Brønshøj Kirke. Der bliver ikke løbet men sunget, – faktisk synges alle salmerne som står i ”Den dansk salmebog” fra en ende af. Det er bogen, man synger i hos alle landets folkekirker til mange forskellige lejligheder helt fra dåb, konfirmationer, vielser og til begravelser, og i øvrigt ved alle andre gudstjenester i kirken.

I Bispebjerg/ Brønshøj provsti er 9 kirker gået sammen om at gennemføre denne Salmemaraton hvor der blev mulighed for at lægge stemme til alle salmebogens 791 salmer. Ca. hver fjortende dag skiftevis på onsdage og tirsdage blive afholdt en salme-etape i én af de 9  lokale kirker og der synges hver gang 15 salmer.

Tirsdag den 2. september kl. 17.30 – 19.00 når stafetten så igen til Brønshøj Kirke, og denne gang skal der synges nr. 571-585. Det handler som sagt ganske enkelt om, at der skal synges, og alle inviteres til at komme og være med. I forbindelse med  arrangementet vil der være en pause, hvor der serveres sandwich samt en kop kaffe og lidt sødt. Angående yderligere oplysninger om datoer henvises til provstiets hjemmeside på: bispebjerg-bronshojprovsti.dk.