Skal Boldklubben Fix have 2700-Sportsprisen 2015 ?

Fix-ny

Boldklubben Fix vandt årets anden kvartalspris og er derfor nomineret til 2700-Sportsprisen 2015. Det er sket på baggrund af en flot oprykning til Serie 1 og en rimeligt efterår. Sidste sæson var Fix meget stabilt spillende, og de rød/hvide nåede faktisk at score ikke mindre end 100 i turneringen, hvilket var suverænt højeste antal mål. Den nye sæson startede med et nederlag, men så gik det ellers pænt i en periode, og Fix ligger lige nu placeret omkring midten af rækken.

Afstemningen starter i dag, og man kan stemme helt til nytårsaften den 31. december kl. 23.59. Vi skal gøre opmærksom på, at hver enkelt person kun kan afgive én stemme. Det bliver registreret, hvis man forsøger at give flere stemmer, og disse vil blive kasseret. Ønsker man at give Boldklubben Fix sin stemme, så skal man blot trykke på “like” …

Vinderen af 2700-Sportsprisen vil blive fejret ved en event i Restaurant Gaardhaven, som er aktivt med i prisen sammen med 2700-netavisen. Det sker i første halvdel af januar, og prisen vil blive overrakt af Københavns kulturborgmester Carl Christian Ebbesen.