Skarpsindige læsere gættede på Michael Carøe - og ramte plet !

SONY DSC

2700-netavisens konkurrence “Hvem er denne lille stjerne i svøb” er afgjort. Og vi må sige, at mange var meget skarpsindige. Flertallet af de indkomne forslag gættede på Michael Carøe – og det er også lige svaret.

                                                            Carøe som lille 

Den populære entertainer fik som lille foræret et sæt Brønshøj-tøj, og det bar han med både glæde og stolthed. Sammen med sin far var han meget tit i Vanløse Idrætspark for at se BB spille. (Det var før Tingbjerg Ground-tiden). Som følge der af har han altid haft et godt øje til hvepsene, selvom hans favoritklub i dag ubetinget er FCK. Men sympatien for BB kulminerede, da Carøe nærmest væltede Grøndal MultiCenter ved klubbens 90 års fødselsdagsfest, (billedet).

Hele syv andre navne bragte læserne som forslag – Kim Røntved – Per Røntved – Michael Laudrup – Fernando Olsen – Bent Christensen, sågar netavisens redaktør og for det ikke er løgn – Flemming Østergaard !!. Men Flertallet landede som sagt på Michael Carøe, og de tre heldige som blev udtrukket blandt de rigtige er:

Kim Strunge

Steen Jørgensen

Henrik Haslund

Præmierne til de tre heldige består af en porcelænsplatte til hver. De har ret pæn affektionsværdi, idet de var en del af den store serie af porcelænsplatter, hæderkronede Skotsman Jensen lod fremstille i 70’erne og 80’erne.