Smukt var det ikke - men BB fik endnu tre point på kontoen

FODBOLD: Hvis nogen havde troet, de skulle over og se et festfyrværkeri af sprudlende fodbold på Tingbjerg Ground lørdag eftermiddag, så måtte de tro om. Det blev nemlig ikke så lidt af en ørkenvandring bortset lige fra kampens start, hvor hjemmeholdet var nærgående og burde have bragt sig foran. Uden at komme for meget salt i såret, så var det vel nok noget nær den ringeste præstation af de sort/gule på TG i foråret.

BB mål

Jacob Berthelsen har scoret flere vigtige mål for BB i foråret – her sejrsmålet fra lørdagens kamp. (foto: Thomas Løser)

Godt nok var det smukt vejr med ganske pæne varmegrader, men det var også det eneste de 772 tilskuere kunne glæde sig over plus naturligvis de kolde øl og solen fra en skyfri himmel. Nå ja og så selvfølgelig de nye tre point, der røg ind på kontoen. Det lunede gevaldigt, selvom vi skulle helt hen til kampens næstsidste minut før forløsningen kom. Igen bemærkelsesværdigt flot headet ind af Jacob Berthelsen. Den bold sad lige i trekanten uden chance for gæsternes målmand.

Man kan måske godt holde sig til tesen om, at heldet som regel altid følger med topholdet.

BB 17.maj

Når spillet ikke glider, spilles på fysikken, og flere gange blev der gået til stålet i tacklingerne. (Foto: Thomas Løser)

Nordjyderne har alt mulig god grund til at ærgre sig, når de nu holdt 0-0 til så kort før tid. Ingen tvivl om at turen hjem til Hjørring må føles ekstra lang..

Valon Ljuti havde karantæne og var tydeligvis savnet på midtbanen. Der skal helt andre boller på suppen onsdag aften, når BB skal til Herfølge og møde HB Køge. Sjællænderne skylder et brag af en kamp til sine fans efter fiaskoen fredag i Marienlyst, hvor det absolutte bundhold vandt 2-0 !