Solen har skinnet på Boldklubben Fix i sæsonen 2014/2015. - Det har været stort, siger træner Casper Christensen

Fixop 1
Boldklubben Fix har haft en forrygende sæson, som kulminerede med oprykningen til Serie 1. Det hele sluttede med en venskabskamp for et par uger siden, hvor Brønshøjs 2.hold velvilligt trådte ind og reddede oprykningsfesten, da B.1960 ikke kunne stille hold til sidste turneringsopgør. Den venskabskamp blev for øvrigt yderst underholdende og vandtes af Brønshøj med 6-4.
                                                      IMG_1868
 
Vi har haft en snak med Fix dygtige træner Casper Christensen, som med sikker hånd har ført sine tropper til succes.
Og hvad siger han selv, efter at det hele er vel overstået ?
– Vi opfyldte vores mål – nemlig oprykning. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi var rækkens bedste hold, men i de to opgør mod Sunred Beach, var det os selv der tabte 1.pladsen på gulvet. For trænerteamet og klubben har det imidlertid været en god start på et nyt projekt nemlig at få Fix tilbage, hvor holdet som minimum hører til. For mig personligt har det været en fantastisk oplevelse, Fix og jeg er et godt match, og selvom jeg var udfordret personligt med en blodprop i hjertet midt i det hele, så skal der lyde en stor tak fra mig til hele klubben for den hjælp og opbakning, jeg fik og modtog. Især en stor tak til Anders Kold, som er klubbens hjerte. Uden ham i Fix, så var der mange ting der ikke gik op. 

Var rækkens niveau overraskende ?
– Nej egentlig ikke. Der er en masse gode hold i serie 2, hold der kan drille hinanden. Men vi var stabile mod dem, og med 100 mål på kontoen så fik vi praktiseret den spillestil, som jeg kom til klubben med.
Spillerne præsterede blændende. Men jeg vil gerne rent personligt kigge indad og erkende, at mit fokus på dommerne tit tager overhånd, og det skal jeg gøre anderledes.

Kigger vi på hele sæsonen, så var der specielt to hold, som ikke levede op til forventningerne. Det var B.1960 og CBS Sport, som jeg havde troet ville klare sig bedre. De har nogle stærke spillere, men formåede ikke at forløse det.
 
Sæsonens højdepunkt ?
– Det synes jeg har været sæsonen som helhed. Primært det at spillerne virkelig har taget den offensive og aggressive spillestil til sig. Det har været et højdepunkt for mig.

Og største skuffelse?
– Sæsonens skuffelse er KLART, at B.1960 ikke kunne stille hold til sidste kamp. En pinlighed af rang og en streg i regningen for drengenes oprykningsfest, som dog alligvel blev god takket være Sune Blom, Anders Kold og BB’s 2.hold, som gjorde, at vi trods alt fik spillet. Jeg er rystet over, at man til stadighed ser så mange udeblivelser i både serie 2, serie 1 og KS. Det er noget DBU København bør kigge på.

Hvem har gjort det bedst i sæsonen ?
– Jeg er aldrig meget for offentligt at rose spillere. Og det er jo lidt corny at nævne hele holdet. Så det holder jeg for mig selv.

 
Hvad med spillersituationen til efteråret ?
– Desværre så har en af klubbens dygtige spillere Claus Rievers valgt at sige stop. Jeg er personligt ked af, at han stopper, men respekterer de bevæggrunde der ligger bag. Claus vil blive manglet på banen og ikke mindst i omklædningsrummet. Men han er heldigvis den eneste, der stopper. Og vi er i fuld gang med den helt store transferplan, så der kommer spillere til.
Med hensyn til mig selv ja så har jeg forlænget min aftale med klubben en sæson mere, og det samme gjorde min assistent Kenneth Juul. Et samarbejde der kører positivt og godt er jo dumt at stoppe. Jeg har det virkelig godt hernede i mosen. Og kan sagtens se mig være her i nogle flere sæsoner, slutter Casper Christensen.
Det skal nok blive spændende at følge Fix-mandskabet i Serie 1, som kommer i gang til august.