Sommerkoncert i Brønshøj Kirke

 

kor_028

Onsdag den 4. juni kl. 17.30 er der mulighed for at høre en herlig koncert i Brønshøj Kirke med cirka 40 børn og unge, der synger  sammen. Medlemmerne af Brønshøj Kirkes Børnekor og Brønshøj Kirkes Pigekor har alle erfaret, hvad der sker når man synger sammen, ord som fællesskab, koncentration, eufori, begejstring og stor glæde er bl.a. kendetegnende. Det kan man alt sammen selv erfare ved koncerten, hvor korene både sammen og hver for sig vil synge et alsidigt repertoire fra de klassiske korværker af Mozart og Cèsar Franck, danske sommersange og salmer via Leonard Cohens Halleluja til engelske hits.

For Pigekoret er koncerten også generalprøve på korets koncertprogram. Koret drager nemlig to dage senere på en lille koncert turné til Skåne i pinsen. Med koncerter i to svenske kirker vil de præsentere svenskerne for noget af den danske musik. Koret har også i den sammenhæng haft glæde af at stifte bekendtskab med nogle af de svenske sange, som vi danskere også på mange måder har taget til os. Der kan nævnes den svenske sommersalme og sange som ”Vem kan segla forütan vind”.  Som korets faste akkompagnatør medvirker Adrija Everse og Bente Kiil Toftegaard, organist ved Brønshøj Kirke som også dirigerer korene. Mon ikke også publikum, som de plejer ved korenes sommerkoncerter, vil få lejlighed til at synge med på en sang eller to? 

I august måned vil der igen være audition til korene, så man er velkommen til at komme forbi til koncerten og se, om det måske kunne være noget, der kan have interesse. Der optages børn fra 2. – 4. klasse i børnekoret, og fra 5. klasse kan man søge ind i Pigekoret. Yderligere informationer findes på Brønshøj Kirkes hjemmeside.