”SORG” – ny foredragsrække på Brønshøj Bibliotek i samarbejde med de lokale kirker

De senere års samarbejde mellem Brønshøj Bibliotek og Bellahøj og Brønshøj Kirke omkring en række spændende foredrag fortsætter. I år omfatter foredragsrækken fem arrangementer med overskriften ”SORG”.

SORG logo 

 

Sidste år blev lykkebegrebet sat under lup af en række kyndige foredragsholdere. I år er sorgen omdrejningspunktetmed de tab og stærke følelser, som er et fælles vilkår for os alle: hvordan møder og håndterer vi sorgen, og hvad gør den ved vores forståelse af livet og os selv?
Som før er årets tema af eksistentiel karakter i krydsfeltet mellem videnskab, filosofi, psykologi – og teologi. Som arrangører lægger vi vægt på at foredragene følges op af engageret og livlig debat. Dette har vist sig at være en vellykket platform for mødet mellem mangfoldige holdninger og mellem mennesker med forskellige indfaldsvinkler til tilværelsen.
Karsten Thomsen, sogne/sygehuspræst ved Brønshøj kirke og Bispebjerg Hospital, er første foredragsholder d. 30. oktober. Efterfølgende vil en projektleder fra Palliativt Videncenter, en områdechef fra Kræftens bekæmpelse og en psykolog gøre tilhørerne klogere på sorgforståelse, børn i krise og stressende livsbegivenheder. Afslutningsvis fortæller en sognepræst om sit arbejde med ”sjælesorg”.
Foredragene holdes på torsdage kl. 19.30. Entré 25 kr.
Hvis ikke andet er nævnt foregår det i Rytterskolen, Brønshøj Torv 1.
En pjece med oplysninger om de enkelte foredrag fås på Brønshøj Bibliotek. Se også bibliotekets hjemmeside bibliotek.kk.dk
Foredragsrækken er støttet af Brønshøj – Husum Lokalråd.