Spil Dansk Ugen med start 26. oktober markeres også i Brønshøj

Spil Dansk Ugen fejres i år fra den 26. oktober – den 1. november. Danmarks største musikbegivenhed når ud i hver en afkrog af landet med ca. 1400 arrangementer. Der er også koncerter her i bydelen.

I Kulturhuset Pilegården bliver den danske musikscene hyldet både med en koncert til børnene og de voksne.  Børnefamilier og bydelens institutioner kan glæde sig til en kreativ og interaktiv koncert, hvor slagtøj, livesamplinger og musikalsk nysgerrighed mødes i et festligt brag af en koncert.

App Jam Music Lab

Manden bag herlighederne er musikeren, komponisten og programmøren Thomas Sandberg. Med App Jam Music Lab har han skabt en koncert, hvor kreativitet og fantasi bliver stimuleret og udfoldet musikalsk via brug af de nye medier. Musikken tager afsæt i improvisation og interaktionen med publikum. Lyde og klange bliver til ved hjælp af livesamplinger af publikum, forskellige ting i rummet og Thomas’ egen stemme og bliver alt sammen forvandlet til musik.

                                                  Thomas Sandberg 14

Thomas Sandberg er en af Danmarks førende musikalske performere – altid på jagt efter nye hvide pletter på det kunstneriske landkort. Han er oprindelig uddannet slagtøjssolist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, men har altid nysgerrigt pendlet rundt i mange forskellige områder og modtaget flere priser og anerkendelser for sit virke. Anmeldere i Berlingske har kaldt ham et legebarn uden grænser, der kan få alt til at swinge.

Gratis billetter til koncerten med App Jam Music Lab i Pilegården tirsdag d. 27. oktober kl. 10 bestilles på www.pilegaarden.kk.dk og institutioner er meget velkomne. Koncerten er præsenteret i samarbejde med Spil Dansk og Levende Musik i skolen.

Hans Henrik Koltze & Michael Klinke

Det er to erfarne sangskrivere, der går sammen på scenen onsdag d. 28. oktober kl. 20 i Kulturhuset Pilegården og giver en koncert med titlen ”Nye sange – så vidt vi husker”. Koncerten byder på dugfriske ord og toner på dansk. Sange som lever i nuet, gamle historier som fortsætter og alt som popper op mellem himmel og jord og bliver til en ny sang.

HH Koltze og Klinke S-H (2)

Hans Henrik Koltze er især kendt for sit arbejde som sangskriver i Sneakers, der var et af 1980ernes største pop-rock orkestre. Han skrev bl.a. hits som “Sui sui” og “Sankt Peders Engle”, der udkom på albummet Catbeat i 1984. Han skrev desuden tekster til hits for One Two, Rugsted Kreutzfeld og mange andre og medvirkede i starten af halvfjerdersene både som producer og musiker på flere af tidens folk-indspilninger med blandt andre Benny Holst, Poul Dissing og Solvognen.

Michae Klinke er en dreven showbisse, som i mere end to årtier har faret landevejene tynde med sit country og blues-band Edisons. Han har desuden udgivet adskillige album med finurlige og swingende pop-viser på dansk, som ofte bliver spillet i DRP4/P5. Teksterne har skæve kanter og på nærmest revyagtig vis er de både satiriske, kærlige og til tider politisk ukorrekte, men med det glimt i øjet, som kan få både ord og toner ud til gud og hver mand og kvinde. Koncerten er gratis og ingen tilmelding