Spillet kørte ikke for Brønshøj, der tabte 0-2 til Hvidovre

Spillerne var for første gang i 2017 på græs, da BB mødte Hvidovre på aflastningsbanen ude i Avedøre. Det var en kamp, hvor Hvidovre var toneafgivende, hvor begge hold brændte et straffespark og hjemmeholdet vandt 2-0.

Tekst og foto: Christian Haslund

Brønshøj havde ellers muligheden for at få en drømmestart på opgøret, da Patrick Naundrup blev nedlagt i feltet efter tre minutters spil. Dommer Sebastian Aagerup var ikke i tvivl og pegede på pletten.

Christoffer Boateng skulle tage sig af straffesparket, men han blev nægtet en scoring af den tidligere Brønshøj-spiller, Kasper Vilfort, som snuppede straffesparket.

Kort efter var det Hvidovres tur til at få straffespark. Men et svagt sparket straffespark af Frederik Krabbe gjorde, at Kasper Tvede kunne redde bolden, og stillingen var stadig 0-0.

Det var dog Hvidovre som sad på spillet, og Brønshøj var sjældne gæster over midten. Dette udmøntede sig i flere chancer til hjemmeholdet.

Den største af disse faldt efter 26 minutter, da et indlæg fra venstre side endte hos Luka Dumic, men Tvede kom godt ud af sit mål og fik slået bolden over.

Det fortsatte dog ikke med at gå godt for hvepsene. Kort før pausen blev en bold spillet i dybden frem mod Frederik Emil Andersen, der fik prikket bolden forbi Tvede og ind i kassen. 1-0 til Hvidovre, som også var pausestillingen.

1. halvleg mindede meget om 1. halvleg. Hvidovre fortsatte med at skabe chancer. F.eks. da en misforståelse i Brønshøj-defensiven gav en stor chance til Aleksandar Lazarevic, men han måtte se sit forsøg tage stolpen.

Vi skulle helt frem til en times spil, før hvepsene fik skabt en chance. Den kom efter et frispark, hvor Naundrup fik hovedet på, men han kunne ikke få dirigeret bolden mod mål.

Hvidovre var tættere på 2-0 end Brønshøj var på 1-1, og 2-0 målet lykkedes det da også for Hvidovre at score.

Et frispark fra Hvidovres målmand fik lov til at hoppe over Brønshøj-forsvaret, og så kunne Aleksandar Lazarevic sparke Hvidovre foran 2-0.

Selvom der blev talt fornuftigt i pausen, kom BB aldrig rigtigt ind i kampen

Målet til 2-0 gjorde, at Hvidovre trak sig lidt tilbage, hvilket gav mere plads til hvepsene, men bortset fra et par blokerede skud, fik Brønshøj ikke sat sit præg på kampens sidste kvarter.

Det hele endte derfor 2-0 til Hvidovre i en kamp, hvor Brønshøj aldrig fandt fodfæste, men hvor flere spillere fra forårets start 11’er også var ude med småskavanker.

Der er to træningskampe tilbage, som spilles i næste weekend. Lørdag den 11. marts kl. 12.30 gælder det Liria FK, og søndag den 12. marts kl. 12.30 gælder Fredensborg. Begge kampe spilles i Tingbjerg.